בקע גודל משפיע על ל כאבים בטן עליונה דופן בטן??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע גודל משפיע על ל כאבים בטן עליונה דופן בטן??
    עופר
    27/11/2018

אני במעקב כבר שנתיים של בקע מפשעתי.היה 4 ממ והיום בבדיקה כבר 19 !! ממ. סובל מכאבים בדופן הבטן ובטן עליונה.סובל מגזים רק בלילה !!! U.S. מהיום לא רואים משהו. הבקע הוא לאורך?? לרוחב?? " כל זמן שלא כואב לא לנתח" זה הבנתי אבל מתי נקודה שממנה כבר אי אפשר להתעלם מהבקע ??!! הרבה אמרו לא לגעת . מתי מסוכן??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקע גודל משפיע על ל כאבים בטן עליונה דופן בטן??

ד``ר רפאל אלון
    27/11/2018

אין קשר בין בקע מפשעתי לבין כאב ברום הבטן וגזים בלילה... עליך להיבדק ע"י כירורג ולהתייעץ איתו. איני מכיר בקע של 4 מ"מ. בדיקת על-קול אינה מדויקת והרבה פעמים מטעה. מה שחשוב הוא הבדיקה הגופנית אצל כירורג מנוסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי למיון כירורגי כמה פעמים החזירו לקופה ללא המלצה לניתוח

עופר
    27/11/2018

הופניתי למיון בשל באבי בטן המון פעמים..החזירו לרופא קופה. בקופה רצה לנתח אני סירבתי סבלתי מכאבים חזקים באגן ובגב.כאבים ממקור לא ידוע. כיום ידוע הליקובקטר ודלקת בסקרואיליאק כמקור עיקרי. האם רוחב של 19 ממ זה סימן לניתוח ?? איך מזהים כאב של בקע לפני שהופך לכלוא??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי למיון כירורגי כמה פעמים החזירו לקופה ללא המלצה לניתוח

ד``ר רפאל אלון
    27/11/2018

הגודל של הבקע אינו קובע. אני מסופק אם בכלל יש לך בקע. עליך לפנות לבדיקת כירורג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו