כאבים בבטן אחרי ניתוח קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן אחרי ניתוח קיסרי
    ימית
    23/02/2019

שלום ,
    לפני חצי שנה לידה שלישית בניתוח קיסרי , מאז ועד היום כאבים בבטן, קיים בקע צמוד לתבור , שומני 5 ממ, בצד אני מרגישה עוד גוש קטן כואב שהם טוענים שזה שומן הייתי אצל 2 כירורגים בכירים בדרום נאמר לי שלא ממליצים לנתח כזה קטן , יש לי הפרדות שרירים גם קטנה מאוד באזור הטבור ושרירי בטן חלשים , זה ממש מתסכל כי אף אחד לא אומר ממה הכאבים , הכאב מוחמר בעיקר בישיבה , האם זה הבקע ? שרירי בטן חלשים ? אולי הידבקויות ? היפרדות ? ספורט יכול לעזור? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בבטן אחרי ניתוח קיסרי

ד``ר רפאל אלון
    23/02/2019

חשוב לדעת מה סיבת הכאב כי בהתאם לכך מותאם הטיפול. אם הכאב הוא מהבקע, אפילו שהוא קטן - כדאי לתקנו בניתוח. בקע קטן יכול לכאות יותר מבקע גדול כי התוכן יכול להילחץ בפתח הקטן של הבקע ולהתגבר בזמן ישיבה. אם יש גוש תתעורי כואב בסמוך לטבור - גם אותו ניתן להוציא בזמן ניתוח. התשובות לשאלות והחלטה על טיפול רק אצל כירורג ולאחר בדיקה יסודית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו