מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע במפשעה ימין-כנראה בקע פורמלישאלה03/05/2019
שלום רופא יקר
אני בת 44
יש לי תקופה ארוכה כאבים במפשעה ימין שבאים והולכים לבד בלי טיפול תרופתי.הלכתי לרופא כירורג ובבדיקה ידנית והוא לא הרגיש שיש בקע והפנה אותי לבדיקה אולטראסאונד מפשעות ששם הרופא לא ראה בקע במפשעה.לאחר מכן חזרתי שוב לכירורג והוא הפנה אותי לאולטראסאונד אגן ושם הרופא ראה שיש בקע מפשעתי קטן המכיל שומן ומופיע רק בזמן מאמץ.וחזרתי שוב לכירורג והוא רשם שיש רושם לבקע פורמלי ושלח אותי לאורטופד כדי לשלול בעיה אורטופדית לפני ניתוח .מאז אני בחרדות ובפחדים,קראתי בגוגל שבקע פורמלי זה מצב מסכן חיים ומצריך ניתוח,אני רוצה להוסיף שבמהלך השבועיים האחרונים לא היו לי כאבים בכלל ובימים האחרונים הכאבים חזרו מידי פעם .יש לי כמה שאלות:האם אני נמצאת בסכנת חיים בגלל הבקע?האם יכול להיות שאולטראסאונד אחד ראה ואולטראסאונד שני לא ראה?האם לדעתך זה מצריך ניתוח או שאפשר להישאר ככה ולהיות במעקב במידה ובקע גדל לבדוק מה עושים?אודה לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע במפשעה ימין-כנראה בקע פורמלי
ד``ר רפאל אלון03/05/2019קודם כל עלייך להרגע - אין שום סכנת חיים בבקע פמורלי. מדובר בבקע מאד לא שכיח שלעיתים קרובות קשה לאבחנו בבדיקה גופנית. גם בדיקת הUS יכולה לא לדייק. חשוב להיבדק אצל כירורג מנוסה ולקבל את חוות דעתו והמלצתו. בכל מקרה אין שום סכנת חיים בשלב זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שלי
שאלה03/05/2019הכוונה שלך ללכת לכירורג מומחה בבקעים?לפי מה שרשמתי לך נראה לך שאולי אצטרך רק מעקב ולא ניתוח?תודה לך על התגובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שלי
ד``ר רפאל אלון04/05/2019אכן כן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
שאלה04/05/2019לא הבנתי ...התכוונת שלפי מה שרשמתי אולי אצטרך רק מעקב ולא ניתוח?אני מפחדת מניתוח ,מהחלמה והרדמה כללית.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן
ד``ר רפאל אלון05/05/2019ייתכן ולא תצטרכי ניתוח. הכל יוחלט בבדיקה והתייעצות אצל מומחה בתחום (ולא כאן בפורום...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)