בקע מפשעתי דו צדדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע מפשעתי דו צדדי
    תומר
    22/10/2019

שלום רב דוקטור נכבד.

כבר חצי שנה שאני סובל מכאב לא מוסבר מצד שמאל של הבטן התחתונה יותר באזור של המותן כאב שמגיע לאחר עמידה ממושכת ועובר לאחר מנוחה.

ביצעתי בדיקות ובהן נמצא כי יש לי בקע מפשעתי מצד שמאל בגודל של 2 ס"מ. ומצד ימין בגודל של 1ס"מ כשהלכתי לכירורג הוא אמר לי שמצד ימין הוא בכלל לא מרגיש את הבקע ושבצד שמאל הוא מרגיש אך לא ממליץ על ניתוח כי אומר שהבקעים ממש קטנים ושהראתי לו את אזור הכאב אמר כי אין כל קשר בין הבקעים לכאב.
    בנוסף לכך החלו לי כאבים באשך ימין שמוקרנים מהמפשעה ביצעתי בדיקה שבה מצאו שיש הידרוצלה בדרגה גבוהה מימין .

האם ההידרוצלה קשורה לבקע ? (האורולוג אמר שכן הכירורג אמר שככה נולדתי עם זה אבל זה ממצא שלא היה לי לפני כשנה)

האם עליי לנתח בקע גם אם הוא קטן?

האם הכאבים במותן יכולים לנבוע מהבקע? (אולי בקע ספורטאים?)

אני פשוט רוצה לשלול ניתוח מיותר אם הוא לא המקור לכאב שבמותן.

אציין גם כי אני בבירור אצל אורטופד ששלח אותי לסיטי עמוד שדרה מותני שאני לא רץ לעשות מכיוון שכבר ביצעתי פעמיים סיטי בטן.

מה אתה מציע לי לעשות?

אני בן 25 שוקל 71 גובה 1.78.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע מפשעתי דו צדדי

הוספת תגובה

• טעות בגודל הבקעים

תומר
    22/10/2019

בקע מימין רוחב כניסה 0.8 ס"מ

בקע משאל רוחב כניסה 1.1 ס"מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי

ד``ר רפאל אלון
    22/10/2019

התלונות שלך אינן מתאימות לכאב הנגרם ע"י בקע וצריך לחפש מקור אחר. בעיית עמוד שדרה בהחלט יכולה לגרום לתסמינים שלך ויש צורך בבירור עמוד השדרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הידרוצלה לא קשורה לבקע?

תומר
    22/10/2019

להידרוצלה גם אין קשר לבקע?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הידרוצלה

ד``ר רפאל אלון
    23/10/2019

הידרוצלה אינו קשור לבקע. מדובר בנוזל המקיף את האשך. לרב אינו גורם לכאב אלא לאינוחות מצם הגדלת האשך. בקע יכול לגרום לכאב באשך. יש צורך בבדיקה גופנית כדי לנסות לענות על שאלתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קבעתי תור אלייך

תומר
    23/10/2019

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו