מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע מפשעתי דו צדדיתומר22/10/2019
שלום רב דוקטור נכבד.
כבר חצי שנה שאני סובל מכאב לא מוסבר מצד שמאל של הבטן התחתונה יותר באזור של המותן כאב שמגיע לאחר עמידה ממושכת ועובר לאחר מנוחה.
ביצעתי בדיקות ובהן נמצא כי יש לי בקע מפשעתי מצד שמאל בגודל של 2 ס"מ. ומצד ימין בגודל של 1ס"מ כשהלכתי לכירורג הוא אמר לי שמצד ימין הוא בכלל לא מרגיש את הבקע ושבצד שמאל הוא מרגיש אך לא ממליץ על ניתוח כי אומר שהבקעים ממש קטנים ושהראתי לו את אזור הכאב אמר כי אין כל קשר בין הבקעים לכאב.
בנוסף לכך החלו לי כאבים באשך ימין שמוקרנים מהמפשעה ביצעתי בדיקה שבה מצאו שיש הידרוצלה בדרגה גבוהה מימין .
האם ההידרוצלה קשורה לבקע ? (האורולוג אמר שכן הכירורג אמר שככה נולדתי עם זה אבל זה ממצא שלא היה לי לפני כשנה)
האם עליי לנתח בקע גם אם הוא קטן?
האם הכאבים במותן יכולים לנבוע מהבקע? (אולי בקע ספורטאים?)
אני פשוט רוצה לשלול ניתוח מיותר אם הוא לא המקור לכאב שבמותן.
אציין גם כי אני בבירור אצל אורטופד ששלח אותי לסיטי עמוד שדרה מותני שאני לא רץ לעשות מכיוון שכבר ביצעתי פעמיים סיטי בטן.
מה אתה מציע לי לעשות?
אני בן 25 שוקל 71 גובה 1.78.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בגודל הבקעים
תומר22/10/2019בקע מימין רוחב כניסה 0.8 ס"מ
בקע משאל רוחב כניסה 1.1 ס"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע מפשעתי
ד``ר רפאל אלון22/10/2019התלונות שלך אינן מתאימות לכאב הנגרם ע"י בקע וצריך לחפש מקור אחר. בעיית עמוד שדרה בהחלט יכולה לגרום לתסמינים שלך ויש צורך בבירור עמוד השדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרוצלה לא קשורה לבקע?
תומר22/10/2019להידרוצלה גם אין קשר לבקע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרוצלה
ד``ר רפאל אלון23/10/2019הידרוצלה אינו קשור לבקע. מדובר בנוזל המקיף את האשך. לרב אינו גורם לכאב אלא לאינוחות מצם הגדלת האשך. בקע יכול לגרום לכאב באשך. יש צורך בבדיקה גופנית כדי לנסות לענות על שאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה קבעתי תור אלייך
תומר23/10/2019תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)