בדיקת אולטראסאונד של כל חלל הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אולטראסאונד של כל חלל הבטן
    דפנה
    10/01/2020

דר' שלום רב, עשיתי היו u.s. \בטן עליונה כולל כליות - 6705 כליות ואדרנלים - 6772 שלפוחית השתן - 6715 אאורטה - בדיקת סקר -6891 הטכנאית לחצה לי כל כך חזק שממש צרחתי ואמרתי לה כואב לי יותר בעדינות, כמעט הגיעה לי לגב וטענה שככה עושים את הבדיקה אחרת לא רואים. שאלתי האם מלחץ כזה (עשיתי בעבר בדיקה כזאת לעולם לא הכניסו לי את המתמר עמוק כל כך) יכול להיגרם נזק לאיברים בתוך הגוף כבד, לבלב, כליות וכו' למחוץ אותם או לפוצץ אותם או לעורר משהו או נזק כל שהוא אחר? האם חוזק כזה תקין? האם קרה בעבר אי פעם למישהו מבדיקת u.s נעשה נזק בבטן? תודה לך על תשובתך הכנה וקצת אחרת. אני די מבוהלת והאמת יצאתי ממנה עם כאבים בצד הכליות שלא היה לי בכלל קודם וגם לפתע כאב במפשעה רגל שמאל וכאילו לא היתה לי שליטה לעמוד עליה ואחרי שניה הסתדר, כאמור כל זה קרה אחרי הבדיקה לכן שואלת. סופש נעים ושוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקת אולטראסאונד של כל חלל הבטן

ד``ר רפאל אלון
    10/01/2020

איני מכיר אף מקרה שבו נגרם נזק תוך בטני מבדיקת US בטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו