בקע פמורלי מתחת לבטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע פמורלי מתחת לבטן תחתונה
    אנונימי
    29/02/2020

שלום ד"ר רפאל אלון,

לפני 4 חודשים היה לי עצירות (דבר שלא קרה למעלה מ-5 שנים) והיו לי יציאות סדירות כל יום. בזמן תקופת העצירות, לא יכלתי לסבול את ההרגשה הזו שלא יוצא כלום והתאמצתי ממש ממש חזק בשירותים כדי שייצא משהו. לפעמים יצא ולפעמים לא. העצירות חלפה, ולאחר מכן שוב חזרה. הפעם אכלתי הרבה אוכל כי חשבתי שאולי זה יעזור, הלכתי לשירותים והתאמצתי ממש חזק, באמת חזק. ועדיין כלום. למחרת, הרגשתי כאבים המלווים בהרגשה של נפיחות בשני צידי הבטן התחתונה בעיקר בצד ימין. שבוע לאחר מכן, הכאב דעך ורק הייתי מרגיש את הנפיחות מידי פעם. רופא משפחה בדק אותי ואמר כי יש חשד לבקע פמורלי בצד ימין. נבדקתי בבדיקת אולטראסאונד (לאחר חודשיים) ועד אז כבר עבר הכאב והרגשת הנפיחות. בבדיקה לא נמצא דבר המעיד על בקע פמורלי. (יש לציין כי הגעתי על בטן ריקה משום מה, יכול להיות שזה שהסתיר את הבעיה?).

הבעיה היא שעדיין מידי פעם אני מרגיש נפיחות קלה מאוד בצד ימין, כאילו הגוף לא חזר לקדמותו. בצד שמאל הכל רגיל, רק צד ימין מופיע עם הרגשת נפיחות בזמנים אקראיים, לא מצליח לשים אצבע מתי כן ומתי לא.

ממה זה יכול לנבוע, האם ניתן לעשות משהו או פשוט לתת לזה עוד זמן?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקע פמורלי מתחת לבטן תחתונה

ד``ר רפאל אלון
    29/02/2020

בקע פמורלי הינו בקע נדיר אצל גברים. אני בספק רב אם יש לך בקע כזה, במיוחד לאור תשובת הUS. פנה לבדיקת כירורג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנונימי
    02/03/2020

וואו תודה רבה על התשובה המהירה,
    אפנה לכירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו