כאב בבטן תחתונה - האם זה בקע ספורטאים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בבטן תחתונה - האם זה בקע ספורטאים?
    tamir
    18/06/2020

היי,
    לפני כשנה הופיע לי כאב מוזר בצד שמאל של הבטן התחתונה ממש קרוב למותן. שלחו אותי לסיטי והתברר כי יש לי בקע מפשעתי קטן מאוד. הכירורג אמר כי לא צריך ניתוח והכאב הוא לא בגלל הבקע.
    כבר שנה שהכאב הזה הולך ובא במיוחד במאמץ או עמידה ממושכת. לאחרונה הכאב התפשט והגיע גם עד לצלע.
    האם יכול להיות ומדובר בבקע סופרטאים? כי הכאב התחיל בזמן פעילות בחדר כושר.
    איך אני יכול לדעת או איזו בדיקה אני אמור לעבור על מנת לשלול את האבחנה הלא מקצועית בעליל שלי?
    אני פשוט כבר מעל לשנה סובל מכאב באזור הזה שרק מחמיר ומחמיר ולא יודע את הגורם לבעיה.

אציין כי עשיתי בירור עמוד שדרה ובירור לכליה.

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקע "ספורטאים"

ד``ר רפאל אלון
    18/06/2020

בקע ספורטאים הינו תופעה מעט עלומה. התיאור שלך אינו מתאים לבקע כזה. פנה שוב לבדיקת כירורג בנסיון לאבחן את מקור הכאב ולשקול שוב אם יש צורך בתיקון הבקע, אם אכן יש כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה חוזרת

tamir
    18/06/2020

עכשיו שמתי לב שאתה הכירורג שבדק אותי.
    בבדיקה אצלך אמרת לי שאין לי שום בקע ולעשות בירור עמוד שדרה מותני וכך עשיתי הייתי אצל מומחה גב שהסתכל בסיטי בטן שעשיתי ואמר כי אין ממצא חריג מהעמוד שדרה לפי הסיטי.

אם אחזור אלייך תוכל לשלוח אותי לבדיקה שאדע אם מדובר בבקע ספורטאים או שזה ממצא כירורגי אחר?

תודה רבה דוקטור יקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

ד``ר רפאל אלון
    18/06/2020

אתה מוזמן לבדיקה חוזרת בה נסכם על המשך הבירור והטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבעתי תור

tamir
    18/06/2020

אגיע, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו