כאבים לאחר ניתוח בקע מפשעתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר ניתוח בקע מפשעתי
    אמיר
    17/10/2020

שלום רב
    אני עברתי ניתוח בקע מפשעתי לפני 4 חודשים
    והכאבים פשוט לא עוברים לי אני מרגיש כאבים בזמן שאני מתכופף ובזמן ישיבה ממושכת אותם כאבים שהיו לי לפני הניתוח הכאבים גם מקרינים לי לגב תחתון מאז שעברתי את הניתוח הזה אני מרגיש שרמת התפקוד שלי ירדה
    קשה לעשות דברים מינימליים כמו להתכופף או לעשות עבודות בית קלות אני ממש מיואש מהמצב האם יש דרך להפחית את הכאב הזה יש לציין שעשיתי את כל הבדיקות שבדקו שאין בקע חוזר אבל עדיין יש בצקת קלה והמקום עדיין קצת רדום
    אודה לתשובתך בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

ד``ר רפאל אלון
    17/10/2020

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית. מהפניה ייתכן ומקור הכאב שלך הוא בגב התחתון ואינו קשור לניתוח הבקע שעברת. ממליץ על בירור עמוד שדרה מותני אצל אורטופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אמיר
    17/10/2020

אבל הכאבים מגיעים מהמפשעה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר רפאל אלון
    17/10/2020

כתבתי בראשית תשובתי שיש צורך בשיחה ובדיקה גופנית כדי לנסות לאבחן את הבעיה. הצעתי אפשרות נוספת למקור הכאב על סמך התיאור בפניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו