בקע במפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע במפשעה
    אבי
    22/07/2008

שלום רב, לאחר תלונה על כאב בשני הצדדים (לא כאב חד אלא כאב מטריד) הופנתי על ידי כירורג לאולטרסאונד במפשעות. בבדיקה אובחן אצלי בקע של 1.2 ס"מ במפשעה בצד שמאל, אך בצד ימין לא אובחן כלום. 1. האם יש לנתח את הבקע או שניתן לדחות את הניתוח? 2. מה המעשמעות שלו מבחינת שירות מילואים קרבי (יש לי בקרוב תעסוקה מבצעית)? 3. מה יכולה להיות הסיבה לכאב בצד ימין? 4. האם הסיבה שאני סובל מעודף משקל היא בעייתית במידה ואוחלט שאני אנותח? תודה רבה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע במפשעה

הוספת תגובה

• בקע

ד''ר דוד נויפלד
    23/07/2008

על פניו, אין דחיפות. רצוי לבצע US טוב אצל מישהו שמבין בזה ע"מ לשלול מצב של בקע "ספורטאים" שהוא מצב מיוחד אצל אנשים עם מאמצים מוגברים שלהם יש שבר בהתהוות אשר גורם לכאבים משמעותיים ומפריע בפעילות הספורטיבית - במיוחד אצל מקצוענים, אזי יש אינדיקציה לניתוח. באשר לצבא, תבקש וועדה רפואית ותציג את תוצאות האולטראסאונד וישנו את מעמדך הקרבי, אם לא, הסיכון הוא עליך או לחילופין עליך לעבור ניתוח. עודף משקל הוא תמיד בעייתי רצוי לרזות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו