בקע מפשעתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע מפשעתי
    אהרון 50
    06/10/2008

אני בן 50 ובחודשים האחרונים הרגשתי כאב קל מידי פעם בעיקר במפשעה הימנית. לפעמים היה מופיע כאב עמום גם באשכים . הייתי אצל האורולוג והוא ביקש ממני להשתעל תוך שהוא ממשש את שק האשכים. הוא חשד שיש לי בקע מפשעתי ולכן שלח אותי לחבר שלו -כירורג כללי שמתמחה גם בהרניה. זה עשה לי את אותה בדיקה ( אם כי בשכיבה ) וטען שיש לי בקע מפשעתי ושאני צריך לעבור ניתוח . שאלתי היא : האם אין בדיקות נוספות שיכולות לאשר שיש בקע למשל כמו U.S וכו' ? האם יתכן שאולי הבעיה היא בעיה אורטופדית בגיד , או מפרק או בעצם? הכירוג שלל בעיה אוטופדית ! האם דחיית ניתוח עלולה להחמיר את המצב ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע מפשעתי

הוספת תגובה

• נ.ב רציתי לציין שאין לי שום בליטה

אהרון 50
    06/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע

ד''ר דוד נויפלד
    06/10/2008

דרגת הספקנות ...
    א. בקע ניתן למשש וכאשר ממששים, אזי אין ספקות.
    ב. אם וכאשר יש ספקות, (לרופא, לא לחולה!) אפשר וצריך (אם התלונות מצביעות לכיוון) לבצע US

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו