בקע מפשעתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע מפשעתי
    אהרון 50
    16/10/2008

שלום ד"ר נויפלד יש לי מספר שאלות לגבי ניתוח הרניה מפשעתי . האם יש חשיבות אם אני עושה את הניתוח בבית חולים ציבורי או פרטי ( יש השתתפות עצמית + מחיר הרשת )כגון אסותא וכו' ? איך אני בוחר את המנתח ( כירורג ) הטוב ביותר על מנת להגיע לתוצאות הטובות ביותר ? בהנחה שאני אכן סובל מהרניה מפשעתי והכאב במפשעה נסבל ( כלומר אני יכול לחיות איתו בשלב זה ) ,האם בכול זאת כדאי להנתח ולא לדחות עד שהכאב יהיה בלתי נסבל ? האם התעמלות וחיזוק שרירי בטן ורגליים יכולים לסייע במצבי ? נ.ב יש לי מכבי מגן זהב תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע מפשעתי

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי

ד''ר דוד נויפלד
    19/10/2008

לא מכיר את כל הסידורים הספציפיים של מכבי מגן לגבי גובה ההשתתפות העצמית ומחיר הרשת. בכל אופן, באסותא תהיה השתתפות כזו, בבי"ח ציבורי אין השתתפות עצמית מעבר לטופס ה-17. לא מכיר המושג "הטוב ביותר"! איך בדיוק אתה או דנקנר מודדים? לפי bedside manners? לפי אחוזי הסיבוכים? לפי אחוזי החזרות? לפי השמועות במכלת? לפי הסולם של דנקנר ב"מעריב"??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

ד''ר דוד נויפלד
    19/10/2008

אין התעמלות שאני מכיר שתשנה משהו במצבך. אם יש כאבים הנובעים מהשבר, יש אינדיקציה לניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו