אשמח לדעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לדעת
    ארז
    22/11/2008

שלום לאחר אבחנה לפני 4 שנים אובחן אצלי הרניה מפשעתית והייתי אמור לעבור ניתוח . לניתוח לא הלכתי ובאמת שהיתה לי ממש נפיחות גדולה מישום מה זה עבר לי לבד חזרתי להיתאמן הכל הכל וכיום זה חזר לי שוב לאחר 4 שנים האים יש מצב שזה יעבור לי שוב במנוחה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לדעת

הוספת תגובה

• לא מאמין

ד''ר דוד נויפלד
    23/11/2008

קשה לי לענות. התאור שלך לא ברור לי. זו לא ההתנהגות הרגילה של שבר. יש צורך לאשרר האבחנה ואז תזדקק לניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיוס

ארז
    23/11/2008

כאשר בגיל 17 שהלכתי למיבדקים בלישכת גיוס אובחן אצלי השבר וקיבלתי פרופיל 72 לאחר כ שנה אובחנתי שוב ולא היתגלה שום שבר וקיבלתי פרופיל 97 ושירתתי במג"ב כרגיל כיום שאני משוחרר כבר שנה וחצי מופיעה לי שוב השבר ממש מוזר לי תודה רבה לך בכל מיקרה על תשומת ליבך כל הכבוד לך ישר כוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע ש...

ד''ר דוד נויפלד
    24/11/2008

האבחנה הראשונה הייתה שגויה.
    מציע בשלב זה לבצע אולטראסאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו