בקע קטן, אבל כואב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע קטן, אבל כואב
    בן
    28/01/2009

שלום, לפני כשבוע וחצי התחלתי להרגיש כאבים באיזור אשך שמאל. הייתי אצל כירוג והוא לא הרגיש בקע ונתן לי אנטיביוטיקה לשבוע. לאחר חמישה ימים הרמתי טלויזיה והכאב נהיה חזק יותר. כבר שבוע הכאבים לא מפסיקים. חזרתי לכירוג והוא שלך אותי לUS שם קיבלתי את האבחנה הבאה: "בקע זעיר שהודגם רק בזמן וולסלבה, ברוחב 0.7 ס"מ. גודש בודירים פוניקולרים". לאחר מכן הייתי אצל אורולוג אשר אמר שהכאב הוא הקרנה מהבקע ורשם לי ארטופן. התחלתי היום לקחת את הארטופן ובינתיים הכאבים מציקים ולא מפסיקים. השאלה שלי היא האם זה רק ישכח לי את הכאב זמנית והאם כדאי ללכת לניתוח לבקע למרות הגודל הקטן כדי למנוע ממנו לגדול בהמשך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע קטן, אבל כואב

הוספת תגובה

• א נראה לי

ד''ר דוד נויפלד
    29/01/2009

לא נראה לי שמה שאתה מתאר קשור לבקע. יותר מתאים ש"מתחת" גיד ויש לך עכשיו דלקת בו. קח קצת זמן, המנע ממאמצים ןאל תרוץ לניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לדלקת

בן
    29/01/2009

הבעיה היא שלקחתי שבוע אנטיביוטיקה וזה לא השפיע על הכאב, לכן לא נראה לי שזו דלקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי ההגיון...

ד''ר דוד נויפלד
    01/02/2009

לא כל "דלקת" היא חיידקית ולכן אין קשר בין אנטיביוטיקה לכאבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו