כאבים באשכים במשך שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באשכים במשך שנה
    אור
    25/02/2009

שלום, מזה שנה יש לי כאבים בעיקר באשך הימני (הכאב הינו כאב המום ומקרין כאב לירך ימין ולמותן ימין) חשוב לציין, כי לפני כשנה וחצי סבלתי מסיבוך של דלקת פרקים, כאשר בזמן שהייתה לי דלקת פרקים ( בקרסול ימין, בברך שמאל וגב תחתון בצד שמאל) ניהיה לי גם דלקת בשתן, בה טופלתי בכדורים. מזה מספר ימים בנוסף לכאבים עליהם דברתי נוצרה לי דחיפות מרובה של מתן שתן- לפחות 7-9 פעמים ביום ואני לא אחד ששותה הרבה. נגשתי לאורולוג, בבדיקה הכל נראה לו תקין, אך הוא שלח אותי לכירורג. נבדקתי ע"י הכירורג גם לו הכל נראה תקין אך בכל אופן הוא שלח אותי לאולטרא סאונד של המפשעה. הייתי רוצה לעשות גם כן בדיקה/צילום של האשכים על מנת לשלול כל דבר. שאלתי היא: 1- איזו בדיקה אני יכול לעשות/לבקש על מנת שיבדקו האשכים באופן קפדני(מאיזה רופא לבקש). 2- על פי ההיסטוריה מה זה יכול להיות על פי הערכתך? 3- אבא שלי בן 57 מזה כחצי שנה יש דימום בשתן והוא מטופל בכדורים מסויימים. האם יש איזה שהוא קשר? אשמח לקבל את תגובתך תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באשכים במשך שנה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    26/02/2009

רושם מדובר בבעיה אורולוגית או אחרת ולא כירורגית (גם לא מצאו לך בקע), אין קשר עם בעיות של אביך, בד"כ עושים US אשכים (ממליץ לך דעה שניה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• US אשכים

אור
    26/02/2009

מאיזה רופא אני מבקש את הבדיקה? האם הבדיקה מסוכנת מבחינת קרינה או משהו אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    26/02/2009

לא מסוכנת, בד"כ מאורולוג/רופא משפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו