כאבים בעצם הקרסול לאחר אבחון בקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעצם הקרסול לאחר אבחון בקע
    יוסי
    03/03/2009

אני בן 34 ואתמול הייתי במיון ולאחר בדיקת כירורג נתגלה בקע לא כלוא. הומלץ לעבור ניתוח. עדיין יש לי כאבים חזקים בעצם מהמפשעה ועד לברך, דבר שמשפיע עלי בהרגשה כללית לא טובה. האם זה יכול להיות זיהום?? מה לגבי כושר גופני האם אני יכול להמשיך?(אני מתאמן בחדר כושרעם אירובי)? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה זה עצם הקרסול ואיך זה שייך?

ד''ר דוד נויפלד
    03/03/2009

למה פנית למיון? אם בגלל השבר אז עליך להזהר במאמצים ואם בגלל שמתחת שריר/גיד (שזה יותר מתאים למה שאתה מתאר) אז אתה צריך להמנע ממאמצים. על איזה זהום אתה מדבר ואיך זה קשור לכאן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלשלות הדברים

יוסי
    03/03/2009

בשבת היו לי משיכות ברגליים הייתי בטוח שז ה התקררות. ביום ראשון ראיתי שיש לי נפיחות באיבר המין לפני העטרה. הלכתי לרופאת עור(חששתי ממחלת מין, למרות שאני נשוי ואין לי ולאשתי שום דבר מחוץ). הרופאה שללה מחלת מין ושלחה אותי למיון. במיון לאחר בדיקת כירורג, הוא קבע שיש ליבקע מפשעתי שמאל. וצריך נתוח לא דחוף. מה שכואב לי מאוד זה העצם בצד שמאל מהמפשעה ועד לברך שעיקר הכאב הוא באזור המפשעה. בבוקר היו לי כאבים עזים שהשפיעו על כל הגוף בחולשה כללית. עכשיו יותר טוב אולם יש לי כאב מקומי לא חזק. השאלה האם זה עצב או כלי דם שם שפגוע או זיהום או מה בכלל יכול להיות. תודה רבה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלשלות...

ד''ר דוד נויפלד
    04/03/2009

זהום לא מתקבל בקונטקסט שאתה מתאר מכיוון שרואים אותו וקשה לפספס.
    אם השבר לא היה כלוא הרי שאין לשייך הכאבים לשבר.
    אם כך נותרה מתיחה של גיד שמתאים לפעילותך הפיזית. נשמע שהגזמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו