מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעצם הקרסול לאחר אבחון בקעיוסי03/03/2009
אני בן 34 ואתמול הייתי במיון ולאחר בדיקת כירורג נתגלה בקע לא כלוא. הומלץ לעבור ניתוח. עדיין יש לי כאבים חזקים בעצם מהמפשעה ועד לברך, דבר שמשפיע עלי בהרגשה כללית לא טובה. האם זה יכול להיות זיהום?? מה לגבי כושר גופני האם אני יכול להמשיך?(אני מתאמן בחדר כושרעם אירובי)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה עצם הקרסול ואיך זה שייך?
ד''ר דוד נויפלד03/03/2009למה פנית למיון? אם בגלל השבר אז עליך להזהר במאמצים ואם בגלל שמתחת שריר/גיד (שזה יותר מתאים למה שאתה מתאר) אז אתה צריך להמנע ממאמצים. על איזה זהום אתה מדבר ואיך זה קשור לכאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלשלות הדברים
יוסי03/03/2009בשבת היו לי משיכות ברגליים הייתי בטוח שז ה התקררות. ביום ראשון ראיתי שיש לי נפיחות באיבר המין לפני העטרה. הלכתי לרופאת עור(חששתי ממחלת מין, למרות שאני נשוי ואין לי ולאשתי שום דבר מחוץ). הרופאה שללה מחלת מין ושלחה אותי למיון. במיון לאחר בדיקת כירורג, הוא קבע שיש ליבקע מפשעתי שמאל. וצריך נתוח לא דחוף. מה שכואב לי מאוד זה העצם בצד שמאל מהמפשעה ועד לברך שעיקר הכאב הוא באזור המפשעה. בבוקר היו לי כאבים עזים שהשפיעו על כל הגוף בחולשה כללית. עכשיו יותר טוב אולם יש לי כאב מקומי לא חזק. השאלה האם זה עצב או כלי דם שם שפגוע או זיהום או מה בכלל יכול להיות. תודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלשלות...
ד''ר דוד נויפלד04/03/2009זהום לא מתקבל בקונטקסט שאתה מתאר מכיוון שרואים אותו וקשה לפספס.
אם השבר לא היה כלוא הרי שאין לשייך הכאבים לשבר.
אם כך נותרה מתיחה של גיד שמתאים לפעילותך הפיזית. נשמע שהגזמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)