הרניה שאושרה גם באלוטרה סאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרניה שאושרה גם באלוטרה סאונד
    יעקב
    12/04/2009

אני מתאמן בחדר כושר , בן 60.לפני כ 7 שנים הופיעו כאבים קלים,ללא הבליטה האופיינית לאחר אימון עם משקולות כבדים.
    כירורג קבע:"בקע מפשעתי דו צדדי לא כלוא"
    בקשתי סונר מפשעות שקבע:
    "בקע מפשעתי גדול מצד שמאל"
    בקע מפשעתי מינימלי מצד ימין"
    הזנחתי את הנושא והורדתי בעומס המשקולות. כעת הנושא חזר למודעותי.
    שאלותי הן : ש להניח כי עם הגיל המצב יוחמר ? האם תתכן התפרצות פתאומית של כאבים וכליאה כשאשהה לדוגמא בחו"ל ?
    אמקד את השאלה: האם מומלץ ונהוג לעבור את הניתוח למרות שהכאבים,שהם קלים,מופיעים רק באימון בעומס כבד, כאמצעי מנע מפני התפרצות וצורך לעבור את הניתוח בגיל מבוגר יותר?
    למדתי שבאסותא מתנקזים מיטב הכירורגים (פרופסורים וראשי מחלקות), כיצד ניתן לבחור ביניהם את הרופא הטוב ביותר? הרי זאת יכולה להיות הבחירה החשובה בחיי?
    תודה
    יעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    13/04/2009

אם ישנם כאבים ואתה מתאמן ונוסע לחו"ל הרבה היתי ממליץ תיקון (לפרוסקופי לשני הצדדיים). באסותא מנתחים לא רק מנהלי מחלקות ופרופסורים אלה גם מומחים כמוני. את מי לבחור זו החלטה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשת הבהרה נוספת בגלל חשיבות הנושא

יעקב
    13/04/2009

כלומר המלצתך לעבור את הניתוח גם אם הכאבים מופיעים אחרי אימון משקולות, לא כאבים חזקים ונעלמים תוך יום, יומים.
    כאשר איני מתאמץ, אין כאבים.
    ההתלבטות שלי, האם אחרי הניתוח לא אסבול מכאבים יותר משאני סובל כיום? וכיום כשאיני מתאמן אני מרגיש מצוין.
    תודה וסליחה על הנידנוד.
    יעקב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו