בקע ועבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע ועבודה
    gal
    28/05/2009

שלום רב
    יש לי בקע בפשעה(קילה) ואני עובד בתור שליח ויש לי כאבים כאשר אני עובד על האופנוע כמה שעות ביום וגם סתם ככה כואב לי מדי פעם האם עלי לעזוב את העבודת השליחויות ויש לי תור לניתוח בעוד כמה חודשים האם לעזוב את העבודה והאם זה נחשב שאני עוזב עקב מחלה

אשמח לתגובתכם לשאלה הראשונה ובקשר לשניה אשמח גם לתגובה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע ועבודה

הוספת תגובה

• בקע ועבודה

ד''ר דוד נויפלד
    28/05/2009

ההחלטה לעזוב היא שלך. מבחינה רפואית ההמלצה היחידה היא להמנע מהרמת משאות כבדים וכל עבודה מאומצת.
    באשר לזכויות צריך לבדוק עם רופא תעסוקתי. זו אינה שאלה רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע

gal
    30/05/2009

שלום רב
    סלח לי אבל לא הבנתי עם אני לא מרים דברים כבדים אבל שאני יושב על האופנוע ומקבל מקום מכל מיני דברים על הכבישים וזה גם יותר כואב וגם גורם יותר נזק זה לא נחשב כמו דברים כבדים כי התוצאה היא בדיוק אותו הדבר התנפחות והגדלה של הבקע בקשר לזכויות אני גם לא הבנתי ואני יודע שזה לא תחומך אבל אתה בעצם אומר אם הבנתי נכון שכול נזק שנגרם לי מהעבודה על הכבישים זה לא כמו להחמיר את המצב בהרמת דברים כבדים ומאמץ

אשמח שתגיב גם להודעה זאת
    תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נוח אבל לא מזיק

ד''ר דוד נויפלד
    31/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו