בקע מפשעתי אצל נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע מפשעתי אצל נשים
    ענבר
    28/07/2009

שלום רב.
    לפני כחצי שנה התגלה אצלי בקע מפשעתי קטן מאוד (3 מ"מ) בצד שמאל. כירורג המליץ לי לא לעבור ניתוח ולהמשיך בחיי כרגיל אלא אם כן הבקע יגדל ויכאב מאוד.
    אני מבצעת פעילות גופנית סדירה, ובמהלך הפעילות אני לא חשה בכאבים כלל. אולם לעיתים כשעה-שעתיים לאחר האימון אני חשה כאב עמום ולעיתים אני חשה בכאב חד במהלך ישיבה רגילה, ללא שום קשר לפעילות גופנית.
    אשמח לדעת- ראשית, האם זה נכון שאין צורך בטיפול וניתן להמשיך בפעילות גופנית רגילה עד שיכאב לי מאוד? שנית- האם בבקע מפשעתי אצל נשים טמונה סכנה גדולה יותר מאשר בבקע מסוג זה אצל גברים (הריון וכו')? אם כן מה ניתן לעשות?.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע מפשעתי אצל נשים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    28/07/2009

אני חושב שכירורג שלך צודק, תמשיכי פעילות פיזית רגילה וחיים רגילים אלה אם בקע גודל וכואב ואז מומלץ ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע מפשעתי אצל נשים

ענבר
    29/07/2009

תודה על תשובתך הקודמת.
    רק תוספת- אני בת 28, ללא ילדים. אני ארצה להביא לעולם ילדים בשנים הקרובות. על פי התגובות שראיתי כאן בפורום הומלץ לנשים לתקן את הבקע לפני כניסה להריון.
    מהם הסיכונים שיכולים להיגרם אילו לא אתקן את הבקע (מזכירה- הוא קטן מאוד).
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    29/07/2009

לכן את לא חייבת לתקן עכשיו ויכולה להכנס להריון אלה אם כן בקע גודל וכואב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו