כאבים בטבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בטבור
    בת 40
    10/09/2007

אני 1.63, 48 ק"ג, לא בכושר לאחרונה עם טיפונת בטן והחלו לי כאבים קלים בטבור ובעיקר רגישות למגע- כל מגע כואב בטבור.מאוד בפרט בנקודה מסויימת בתוכו . במישוש מסביב הבטן רכה וגם בלחיצות מסביב לו ולא כואב שם וגם לא כשלוחצים בתוכו מהצדדים ומלמטה אך כןאב מאוד בלחיצהבתוכו במרכזו ובחלקו העליוןומרגישים במרכזו דופק. לבני היה בקע במפשעה בינקותו כך שהייתי חשה לו היתה בליטה שניתן להכניס אבל אני פוחדת ללחוץ שם חזק יותר.
    האם ללכת לרופא- ולאיזה- לכירורג? זה התחיל לי רק בשעה האחרונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בטבור

הוספת תגובה

• כאבים בטבור

חגית
    16/03/2009

אני בת 30 ובריאה בדרך כלל. לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים הדומים לכאבי מחזור למרות שזמן המחזור עוד לא קרוב. הכאבים הם גם בבטן התחתונה וגם באזור הטבור. בנוסף הבחנתי רגישות למגע. כשאני לוחצת על הבטן התחתונה או על הטבור , אני חשה כאב. והבטן קצת בולטת . מה זה יכול להיות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בטבור

ד''ר דוד נויפלד
    11/09/2007

כן, לכירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמרו לי שזו דלקת בטבור- טבעקוטן

בת 40
    11/09/2007

הרופא אמר שאין נפיחות אלא אודם בתוך הטבור ונתן המשחה הנ"ל לפעם ביום לשבוע- האם ללכת לעוד רופא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות...

ד''ר דוד נויפלד
    12/09/2007

יכול להיות. צריך בכל זאת לפנות לכירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו