ניתוח בקע- אנליזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בקע- אנליזה
    מיטל
    23/09/2007

שלום
    עברתי לאחרונה ניתוח בקע, ארבעה ימים אחרי שעברתי ניתוח קיסרי. לא הבנתי את מה שהכתב בדוח מהלך ניתוח:
    הוצאת סיכות עור לאחר C/S נמצא קו תפר סגור באפונאורוזה (?) מעל לקו זה בינו לבין הטבור חסר אפונאורוזה ומציאת מעי דק בתת כור ללא שק בקע.
    פתיחת תפרים קודמים.
    בוצעה הפרדת אפונאורוזה (SUP & INF FLAP)
    בוצעה תפירה MASS CLOSURE מחדש ובזאת תיקון החסר ETHILON 1 & PDS 1
    בדיקת המוסטזה

תוכל בבקשה להסביר לי מה קרה בדיוק?
    הבנתי מהרופאים שיש לי גם קולקציה. ( מאזור התפר לקחו תרבית ונמצא פסודואמנוס) עבר חודש והקולקציה עדין ישנה. מתי להערכתך היא תספג? עניין של שבועות? חודשים? איך אפשר לזרז את ספיגתה כיוון שזה כואב לי באזור בו היא נמצאת וכן מעוות את הבטן ( מביך לצאת עם בטן כזו מחוץ לבית)

תודה
    מושקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בקע- אנליזה

הוספת תגובה

• ניתוח...

ד''ר דוד נויפלד
    26/09/2007

אין זה ראוי שתחפשי תשובות כאן. עליך לדבר עם המנתחים שלך.
    בנוסף, המונחים הטכניים לו נועדו לדיון עם הדיוטות שאין להם הבסיס המושגי המתאים.
    את חייבת לדבר עם הרופא שלך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מתנשאת ולא ראויה לפורום

בןבן
    06/10/2007

התשובה היא לא עיינית ולא מתאימה לפורום אינטרנט - אם אתבה לא רוצה לעות - ותר על התשובות בפורום.
    יש אנשים שאין להם את הגישה למנתח אחרי הניתוח - ואני אגלה לך סוד קטן - ההדיוטות שבינינו קרי האזרחים הפשוטים שהם לא רופאים גם לא מכירים את המנתחים שלהם עד כדי כך טוב.
    וכן אילו חביריך המנתחים היו טורחים לכתוב בשפה ברורה ומדברים איתנו - ההדיוטות אחרי הניתוח לא היינו נאלצים לפנות לפורומים כדי לקבל תשובה.
    עוד לקוח "מרוצה" של קופות החולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו