התקף כאבים שלפוחית + מעי \מעל הפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף כאבים שלפוחית + מעי \מעל הפין
    רונן
    25/11/2009

שלום,

אני שחקן בן 33, בריא ובכושר. עובד הרבה עם הגוף. בעיקר בחודש האחרון -כולל אימונים של ריצה ומעט משקולות.
    היום בחזרה, ללא קשר לתנועה פתאומית זו או אחרת, התחלתי להרגיש כאב דוקר שורף וצורב מעל איבר המין כאילו אני צריך להשתין שעות והתאפקתי. אני חייב לציין שהרגשתי גם שהכאב קשור למעיים - בעקבות סוג של עצירות קלה שאני סובל ממנה בימים האחרונים.

הכאב הלך והתגבר עד שהגעתי הביתה וממש צעקתי מכאבים. מן ערבוב מוזר של "צריך לשירותים" לשני הדברים ועצירות מוחלטת במעי ובדרכי השתן.

נסעתי למיון, שם הכאב הלך ופחת והצלחתי לתת שתן. שניה לפני ששחררו אותי ללא ממצאים כירורג בדק אותי וטען שיש לי בקע במפשעה הימנית. שאלתי אותו אם התקף הכאבים הזה קשור והוא אמר שאין לו מושג - "אולי אכלת משהו לא טוב" הוא אמר.

האם תיאור המקרה של התקף הכאבים שלי יכול להיות קשור לתופעה של בקע ?

אציין עוד שהמקרה הזה בדיוק קרה לי לפני 5 שנים, וגם אז זה היה אחרי הופעה ובתקופה בה היה עומס רב על הגוף. גם אז לא מצאו במיון שום דבר ורק זריקת וולטרן העבירה לי את הכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    25/11/2009

זה יכול להיות רשור לבקע אם אחת מהדופנות של שק בע היא שלפוחית השתן, אך לא נראה לי שזה היה גם לפני 5 שנים. יש גם לבדוק דרכי שתן, לשלול אבנים בדרכי שתן וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו