לד"ר מרט חייקין .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר מרט חייקין .
    רבקה
    09/12/2009

לפניי 8 חודשים עברתי ניתוח להסרת גידול מעי הגס ,זו פעם השניה שנותחתי פעם ראשונה עברתי לפניי חמש שנים הגידול חזר באותו השקה שהייה גידול שתפס מקום גדול והפעם כריתה מלאה +סטומה. שאלתי מאז הניתוח השני ועד היום אני סובלת כאבים חזקים בבטן ועובר לסטומה כשהיא כואבת לחוצה ושורף בפנים.פניתי כמה פעמים לרופא המנתח וגם לאחות סתומה ניסו להחליף מדבקות של חברות שונות ולא עזר, לפניי כשבועיים עברתי צילום " אם אריי" הנתונים ניראים כך כמתאור ציטוט: ניראת קולוסטומיה באמצע דופן הבטן הקדמית, הצלקת לא סדירה עם פסיי רוחב המתאימים למיקומם של תפרי מתח.בתוך הצלקת ניראת קולקציה קטנה בקוטר 20 מ"מ ניראת היתעבות רקמה בחלקה העליון ובעיקר בחלקה התחתון הצלקתי. התעבות רקמה זו וכן שינויים בדופן הבטן מדגימים האדרה עם גדוליניום מתאים לשינוי צלקתי.לסיכום : כמתואר בצלקת הבטן הקדמית ניראת האדרה עם גדוליניום לאורך הצלקת בעיקר בחלקה התחתון וכן לאורך פסים רוחביים למיקום תפרי מתח, השינויים ניראים צלקתיים ולא ניתן לשלול קיומה של נוירומה על רקע הרקמה. אני אשה בת 50 מלאה אבל בעיקר השומן בבטן בזמן הניתוח העבירו לצד הימני בבטן וכן מפריע לי מאוד להיתקופף ולתפקד כמו אדם רגיל וכן לא יוצאת מהבית מפאת בושה שלא מתאימים לי שום בגד. הנושא כולו מכניס אותי לעצבים דיכאון, הייתי מעוניינת שתציג לי את תשובתך בהקשר לצילום והאם ישנה חומרה או מה עליי לעשות וכן האם אפשר לנתח את הבטן ולהוריד את שומן הבטן . אני מאוד מקווה לקבל מימך תשובה אפילו להגיע אלייך ולימצוא פיתרון בתודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר מרט חייקין .

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    09/12/2009

קודם כל, הוצאת שומן בדופן הבטן זו עבודה של פלסטיקאים. שנית, אשמח לרותך אך כאבים בצלקת פיברוטית גם יכולים לחזור לאחר הכריתתו ולכן יש גם להתיעץ במרפאת כאב על האופציה של טיפול מקומי (הזרקות וכו') וכמובן יש לשלול גידול בצלקת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו