בקע וכליאה של המעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע וכליאה של המעי
    ארי
    17/12/2009

שלום,
    הייתי אצל אורטופד ונשלחתי לUS בעקבות חשד לבקע.
    המשכתי בפעילות ספורטיבית ובינתיים נראה כי יש בליטה באיזור שמתאים לשבר מפשעתי, שאינה נעלמת.
    נותרו לי עוד כשבועיים עד לUS. האם יש צורך בבדיקה דחופה יותר? והאם יש בעיה להמשיך בפעילות ספורטיבית (יש כאבים קלים בלבד).

תודה מראש,
    ארי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע וכליאה של המעי

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    17/12/2009

אם ישנה בליטה אתה כבר לא צריך US אלה בדיקת כירורג. בינתיים יש להימנע מהרמת משקולות ופעילות פיזית קשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן בקע

ארי
    18/12/2009

הצלחתי להשתחל לUS אתמול, בכל זאת.
    נמצא בקע גדול בצד ימין ובינוני בצד שמאל. מסתבר שהבליטה היא בכלל ציסטה של נוזלים באותו איזור של הבקע. לא ברור אם זה קשור לבקע או לא.
    אני ספורטאי חובב, אך פעיל מאוד ורוצה לבצע את הניתוח ולחזור פעילות במהרה.
    אשמח לשמוע המלצות לגבי ביצוע הניתוח. פתוח/סגור. שני הצדדים ביחד? רשת?

אני מראש מבקש שלא תפנו אותי להתייעץ עם כירוג, מאחר ואני בכל מקרה מתכוון לעשות זאת. אבל אשמח לקבל חוות דעת נוספת ומהירה מרופאים שמכירים את הנושא טוב, כמוכם.

שוב תודה מראש על התשובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    18/12/2009

חוות דעת נוספת מקבלים לאחר בדיקתך, רק אחרי זה אפשר להחליט צורך בתיקון משני צדדיים או צד אחד. באופן כללי, אני ממליץ תיקון לפרוסקופי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו