מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע בהריוןשלי30/09/2007
הייתי במיון ואמרו לי שיש לי בקע בצד שמאל, סובלת מכאבים, והכאבים גוברים מיום ליום, ממיון נשים אמרו לי ללכת לכירורג דרך קופ"ח, אבל קבעו לי תור רק עוד חודש
אני בשבוע 16, אין ממשיכה עם הכאב הזה? האם זה יכול להחריף? מה עושה? קשה לי לשבת ולעבוד ככה יום שלם
ממה אני צריכה להימנע מלעשות כדי לא להחריף את המצב?
תודה מראש, שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר דוד נויפלד01/10/2007בקע איפוא? של איזה חלק של הגוף?
אם מדובר בבקע מפשעתי, צריך להעריך אם יש בתוכו מעי - US.
אפשר לנתח בזמן ההריון, רצוי לא בטרימסטר הראשון ובתאום מלא עם הגניקולוג.
לא הבנתי למה פנית למיון ולא לרופא המטפל שלך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבוע ה 7 להריון נתגלה אצלי בקע מפש
מיכל16/09/2014בוקר טוב
בבדיקת אולטרסאונד בדיקת US של מפשעה ימינית
הודגם בקע מסיבי ברוחב 1.2 ס"מ עם כניסת שומן ומעיים לתוכו.
ללא הדגמת בלוטות לימפה מוגדלות.
ללא כאבים, האם עם גדילת הרחם הבקע יגדל? מה יש לעשות? לאן לפנות? לנתח?
מה זה אומר? ממה נובע?
עובדת כמטפלת בגן ילדים....האם להמשיך לעבוד?
מה עליי לעשות?
אשמח לתשובתכם המהירה
כמו שציינתי בשבוע ה7 להריוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבוע ה 7 להריון נתגלה אצלי בקע מפש - תגובה
ד''ר דוד נויפלד17/09/2014יש להמנע מהרמת משאות.
בגיל הריון כזה צעיר כדאי לשקול תיקון עכשיו לפני שההריון יגדל והלחץ הפנימיח יעלה ויחמיר המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע בהריון
שלי01/10/2007זה בקע מפסעתי בצד שמאל
פניתי למיון מאחר וסבלתי מכאבים חזקים בבטן התחתונה, בערב חג, והלכתי קודם למלרם, הם הפנו אותי, לא חשדתי שזה בקע
יש דברים שאני צריכה להימנע מהם כדי לא להחריף את המצב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד''ר דוד נויפלד02/10/2007להמנע מהרמת משקל והפעלת יתר ולחץ על שרירי הבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)