מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע טבורי חוזר בהריון שבוע 27שלי23/12/2009
בוקר טוב לכולם,
אני בשבוע ה 27 להריוני, ואני סובלת מכאבים מאוד חזקים באזור הטבור, כאבים בלתי נסבלים
הנ"ל הופיע לי גם בהריון הקודם ויצאתי לשמירת הריון בשבוע 30 עד הסוף, אחרי הלידה כאילו לא קרה כלום לא כאב רק נשאר הנפיחות והמליצו לי לא לעשות בינתיים ניתוח כל עוד זה לא כואב.
הרופא של המעקב הריון המליץ לי ללכת גם הפעם לרופא כירוג ולקבל שמירת הריון
גם כשההית בשמירת הריון פעם שעברה היו לי כאבים אבל אין ספק שבגלל שנחתי המון הכאבים היו מעטים.
אני ממש דואגת שהוא יהיה כלוא כדי לא לבצע פעולות דחופות למיניהם כי בהריון הקודם רצו כמה פעמים לנתח אותי, הייתי מגיעה למצבים של חוסר נשימה מרוב כאבים בלתי נסבלים.
האם הרופא הכירוג יתן לי שמירת הריון גם הפעם בגלל הכאבים? האם זה מצריך שמירה חוזרת?
הרופא נשים שלי בטוח שכן
אשמח לקבל את תשובתכם בהקדם
תודה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת הריון
ד''ר דוד נויפלד23/12/2009זה באחריותו של המילד.
באשר לאפשרות שיש לך שם שבר...כרגע זה לא הזמן לנתח אלא אם כן אין ברירה (אם יש כליאה). תקון השבר היית צריכה לעשות בין ההריונות. ואם את מתכננת עוד הריון, כדאי לתקן לאחר הלידה הנוכחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי למה זה באחריותו של המיילד?
שלי23/12/2009תודה על תשובתך אבל לא הבנתי למה זה באחריותו של המילד?
זה לא משהו שרופא כירוג קובע? אם צריך שמירת הריון או לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא...
ד''ר דוד נויפלד23/12/2009כירורג לא נותן חופשת שמירת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפעם הקודמת הוא זה שהמליץ על מנוחה.
שלי23/12/2009שמירת הריון הוא מונח של ביטוח לאומי
הוא זה שהמליץ על מנוחה עד סוף ההריון ורופא נשים נתן את O.K* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון...
ד''ר דוד נויפלד23/12/2009אבל זה לא באחריות כירורג.
אם פעם קודמת זה עבד - תנסי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי למה זה באחריותו של המיילד?
זה לא משהו שרופא כירוג קובע? אם צריך שמירת הריון או לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכירורג לא מטפל בהריון
ד''ר דוד נויפלד23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי למה זה באחריותו של המיילד?
זה לא משהו שרופא כירוג קובע? אם צריך שמירת הריון או לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)