מאוכזבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת
    סמדר
    23/01/2010

סיפור ארוך אקצר. היה לי בבקע בדופן הבטן גדול כ 7 סמ כתוצאה מצלקת ניתוחית אחרי הוצאת תוספתן נמקי.
    .ניתחו עם רשת וציינו בפני שהיה בקע גדולכמעט עד הגב(?). התוצאה כבר 5 חודשים אחרי שחצי בטן נפוחה ולא סמטרית עדיין יש בליטה כמו כדור טניס בצד הצלקת.בבדיקה נאמר שאין בקע אבל הכל נפוח מעוות ובליטה גדולה כמו כדור ואני אמורה לחיות כך? אציין שזה כואב ולא נוח אני שמה עדיין חגורה ואנשים חושבים שאני בהריון .הלכתי לכירורג אחר שהפנה אותי לצילום אולטרה סאונד אבל רק עוד חודש השאלה האם יש בכל זאת לא סגרו את הבקע ואם כן למה התוצאה גרועה ומה לעשות עם תוצאה כזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזבת

הוספת תגובה

• חמישה חודשים

ד''ר דוד נויפלד
    24/01/2010

זה מוקדם מדי לשפוט.
    תצטרכי לחכות בסבלנות לאולטראסאונד או לחילופין, לבצע סי.טי.
    ד"א, מה משקלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך....

סמדר
    26/01/2010

אני בת 44 170 גובה ושוקלת 70 קג תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במצב הזה ...

ד''ר דוד נויפלד
    26/01/2010

צריך לבצע הערכה מדוקדקת לפני ששופטים ומחליטים על ניתוח חוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו