ניתוח בקע מפשעתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בקע מפשעתי
    צחי
    25/01/2010

בס"ד

שלום רב,
    בחודש אוקטובר 09 עשיתי ניתוח בקע משפעתי שבו הותקנה רשת.
    לאחר הניתוח היה זיהום המטומה שהתנקזה ונסגרה.
    היום בביקורת נאמר שקיימת רגישות ניכרת ונפיחות קלה בקטע הדיסטאלי של הצלקת, צלקת עצמה תקינה, נצפתה הרחבה קלה בחבל זרע באשך ימין. הכירוג המליץ על אולטראוסנד מפשעות ואשכים.
    שאלתי היא : מה הנתונים האלה אומרים על מצב הצלקת והניתוח וכן מה משמעות הרחבת חבל הזרע( לציין שאני סובל מווריקוצלה מצד ימין )? והאם זה מסוכן?

תודה והמשך שבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בקע מפשעתי

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    25/01/2010

זה לא אומר לי כלום על מצב הצלקת ולא יודע מה זה "הרחבת חבל זרע" בUS. אולי תתיעץ עם אורולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר תגובה:

צחי
    26/01/2010

בס"ד
    ד"ר שלום,
    הכוונה שלי הייתה אם מצב הצלקת אופייני בדר"כ אחרי ניתוחים כאלה והאם זה דבר מקובל או שמא יש כאן ממצאים חריגים בעיקר עקב המצאות של הרחבת חבל זרע בצד ימין.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    26/01/2010

זה יכול להיות גם נורמלי לאחר הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו