חשד להרניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד להרניה
    סומה
    10/02/2010

שלום
    אני חודש וחצה לאחר לידה קיסרית שנייה... יש לי כאב במפשעה בצד ימין כמה שבועות.. ביומיים האחרונים הכאב התגבר..הלכתי לרופא משפחה ואמר שיש חשד להרניה... אני מרגישה את הכאב כאשר מרימה את בני הביכור (שוקל 15 ק"ג ).. או שעולה במדרגות או לוקחת משהוא מהרצפה.. יש לי טור ל us בעוד כמה שבועות..ואני ממש מודאגת.. האם זה קשור לקיסרי? אם מתברר שכן יש הרניה.. הטיפול רק ע"י ניתוח?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד להרניה

הוספת תגובה

• בנוסף לכך

סומה
    12/02/2010

אני יומים אחרי כתבת השאלה והכאב מתגבר מיום ליום..טור ל us רק אחרי חודש.. לא יודעת מה יקרה לי בחודש הזה.. נזכרתי גם שהכאב התחיל ביום שעשיתי בו לראשונה שעווה אחרי הניתוח..
    בנוסף לשאלות ששאלתי בהודעה הקודמת..
    זה לא מסוכן לחכות חודש במצב הזה?
    האם אני יכולה לפנות למיון ומשם יפנו אותי לבציע US?
    אם בקרוב או במאוחר יוחלט על ניתוח..האם ההחלמה ממנו כמו בקיסרי? האם פותחים אותה צלקת של הקיסרי או תהיה לי עוד צלקת (הכאב במפשעה ימנית..אין פליטה)?
    זה עניין נורא מלחיץ אותי וקשה לי מבחינה פיזית ומבחינה נפשית לחכות חודש.. תרגיעו אותי בבקשה

סליחה על השאלות הרבות...תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מרט חייקין
    13/02/2010

תלכי לכירורג להיבדק, לא חייבים תמיד לעשות US , אם כאב בלתי נסבל תלכי למיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו