ניתוח בקע חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בקע חוזר
    דרורה
    27/02/2010

לפני כ-20 שנה עברתי ניתוח בקע. מאז היו 2 ארועים שחייבו טיפול רפואי. באשפוז האחרון שהיה עקב כאבים וחסימת מעיים טופלתי באופן שמרני. עם השחרור הומלץ על ניתוח חוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בקע חוזר

הוספת תגובה

• פרטים נוספים בהמשך

דרורה
    27/02/2010

בהמשך להמלצת הרופאים על ניתוח חוזר אני מתלבטת מאחר וידוע לי שיש סיבוכים לניתוח חוזר זה והם: כאבים עקב הרשת , חסימת מעיים, הדבקויות במעי, זיהום ועוד... חשוב לי לציין שאני בת 62 , בעלת עודף משקל, כרגע אין לי כאבים ואני הולכת במשך כל היום עם חגורת בטן.
    אני מודה על חוות דעת בהערכה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד

דרורה
    27/02/2010

ערכתי בדיקת סי.טי שהיתה תקינה פרט להמצאות הבקע וכן בדיקת רולונסקופיה שהיתה תקינה .
    ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע...

ד''ר דוד נויפלד
    28/02/2010

אני מניח מהסיפור שהשבר הוא בדופן הבטן ולא במפשעה.
    במצב זה הוא לא ישתפר עם הזמן וכנראה שיחמיר.
    מצד שני, אם את חיה בשלום איתו תמשיכי כך אם את רוצה אבל תזכרי שיש בזה הימור. בפעם הבאה כשיכלא יכול להיות שלא ישתחרר בטיפול שמרני ואז תזדקקי לניתוח דחוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו