שבר בבטן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בבטן?
    אסנת
    17/10/2007

שלום

אבא שלי בן 70 וסובל מזה שנים משבר באזור הבטן , בנוסף לוקח קומודין לדילול הדם, לפני כמה שנים שכח לקחת את התרופה ועורקיו במפשעה נחסמו, לכן נאלצו לנתחו הרופאים באופן חירום , ונאמר לנו שכעת אם יעשו את הניתוח בשבר לא ישרוד אותו, בנוסף למנגינת ליבי רובץ מעלינו האיום שמה לא יחזיק מעמד כלל כיוון שאחרי אותו ניתוח בישרו לנו הרופאים שהתוצאות לטווח קצר , עד 6 שנים ( אני מזדעזעת מהמחשבה וידיי רועדות תוך כדי הקלדת מילים אלו) , שאלתי היא מה ידוע לך בנושא, לצערי הרב למרות ההזהרות הרבות אבי היקר לי מאוד מתעקש לנהל אורך חיים של בחור בן 20, כולל לנקות את הבית בלילה , לסחוב ולהרים דברים כבדים , וכמה שאנו מנסים להוריד את הנטל ממנו , הוא ממשיך ומוצא במה "לעסוק" , האם יום הרופאים הוא נכון? הדבר מדיר שינה מעניי , בבקשה ענה לי , ניסיתי להתעייץ עם רופאיו, ונאמר לי טווח הזמן הממוצע , וכל יום שעובר בעני הוא כתיקתוק השעון

בבקשה ענה לי

לילה טוב

אסנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בבטן?

הוספת תגובה

• בבטן...

ד''ר דוד נויפלד
    18/10/2007

השאלה איך השבר מפריע ואם לא נורא אולי מספיק חגורת תמיכה כאשר מבצע פעילות פיזית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו