מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים בשל בקע מפשתינתי10/04/2010
אני בן 60 ואובחן אצלי לפני כחודש בקע מפשעתי לאחר שהתלוננתי על כאבים שמתגברים מיום ליום בזמן רכיבה על אופנוע (גוף מכופף לפנים). ברצוני לציין שבבדיקה ראשונה על ידי כירורג לא אובחן אצלי כלום, אולם לאחר מספר ימים הבחנתי בבליטה מעל המפשעה וכמובן שמייד אובחן אצלי בקע מפשעתי ישיר. מאז אני סובל מכאבים באזור הבליטה וגם גבוה יותר בתוך הבטן ולעיתים כאבים מוקרנים לאשכים או דקירות בקצה השופכה שלעיתים הם חזקים מאוד עד שאני נאלץ לקום מישיבה ,להחזיר מעט את המעיים פנימה בעזרת האצבעות ואפילו לשכב על הגב לזמן מה. פניתי לרופא מנתח לביצוע ניתוח אולם הוא דרש לבצע קודם בדיקת קולונוסקופיה מלאה וUS של דרכי השתן ושארית שתן. זה מדאיג אותי כי לא שמעתי מאף אחד שנדרש לבצע בדיקות כאלה לפני ניתוח בקע, המנתח לא בדק אותי לעומק והסביר לי שברצונו לבצע את הבדיקות האלה כי הבקע הופיע בפתאומיות. אני מבקש לדעת מה פירוש הדבר והאם יש סיבה לדאגה. כמו כן אני חייב לנסוע לחו"ל בעוד שבוע וחושש מאוד מכאבים בלתי נסבלים. מה ניתן לעשות כדי לשכך כאבים כאלה?
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין...
ד''ר דוד נויפלד11/04/2010מסתבר שיש עדין כירורגים יסודיים...
תמיד יש מקום לדאגה, גם שנוסעים לחו"ל...
ככונתו של הכירורג לוודא שאין משהו באיברים המיוחסים שגורמים לכך ללחוץ יותר מתמיד ואשר הביאו להתפרצות השבר.
באשר לכאבים, תצטרך להסביר את המילה "חייב" בהקשר לנסיעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)