קילה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קילה בהריון
    שרון
    23/10/2007

שלום
    אני בשבוע 34 להריון. יש לי כאבים איומים באיזור המפשעה בחודש האחרון, אפילו כשאני יושבת או שוכבת ת עד כדי כך שאני לא מצליחה לישון אפילו. האם ייתכן ומדובר בקילה? למי עליי לפנות כדי לבדוק את העניין? ( האם כירורג מטפל בזה?).
    אם קיים קילה, האם ניתן לתקן לפני הלידה או שכדאי לחכות? האם קיים סיכוי למצב של כליאה?
    אני מטפלת בילדתי בת השנה וחצי, דבר המצריך תכופות את הרמתה לצורך החתלה, אמבטייה וכו'.
    מה כדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קילה בהריון

הוספת תגובה

• לאן לפנול לגבי חשד לקילה בהריון

מוריה
    17/03/2013

שלום רב,
    אני בהריון רביעי בשבוע 19. משבוע שעבר החלו לי כאבים חזקים מעל הטבור ונוצר שם מעין בליטה שכואבת מאוד במגע אך גם כשאני מתכופפת או מרימה משהו.
    האם יכול להיות שזהו קילה? למי עליי לפנות כדי לאבחן? לרופא הנשים או לכירוג?
    וכמו כן האם יש מה לעשות עם קילה בהריון? או שצריך לסבול בשקט?
    תודה רבה[
    מוריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר בהריון

ד''ר דוד נויפלד
    23/10/2007

כן, יכול להיות. הכתובת היא כירורג ואולי US.
    לגבי השאלות האחרות הן לא רלבנטיות כרגע. חוץ מזה בימים האחרונים התייחסתי כאן לנושא בפרוטרוט, תוכלי לעיין בעצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו