כאבי דקירות לאחר ניתוח תיקון דו"צ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי דקירות לאחר ניתוח תיקון דו"צ
    דורון
    12/06/2010

לפני חודשיים וחצי בערך עברתי תיקון הרניה לפרוסקופי דו"צ.
    ההחלמה הייתה סבירה לחלוטין, תוך שבועיים כבר הייתי כמו חדש, נזהרתי מאוד שלא לעשות מאמצים, רק לאחר חודש וקצת התחלתי להתסובב בשינה והרשתי לעצמי לישון על הבטן רק אחרי חודש וחצי בערך.

עם זאת, מזה חודש בערך יש לי לעיתים רחוקות כאבים חדים (דמוי דקירות סיכה) טיפה מעל עצם העגן הימנית (לכאורה ממש בקצה שריר המפשעה ?), אתמול (חודשיים וחצי אחרי הניתוח) הרשתי לעצמי להתאמן קצת ברכיבה על רולרבליידס (לכאורה לא מפעיל את שרירי המפשעה), כעת, הופעת הכאבים התעצמה והרבה יותר תנועות גורמות לי להרגשה הדקירה. במיוחד לאחר שאני מתכופף להרים משהו ומתרומם או כשאני יושב עם רגל אחת מתחת לישבן ונוטה טיפה לצד וכדו'...

יש לי ביקורת בתחילת יולי. האם לחכות, להתייעץ, לקבוע תור ? רנטגן ? האם יכול להיות שאחת הסיכות שמחזיקות את הרשת השתחררה ?

אשמח לתשובה כנה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נהפוך הוא...

ד''ר דוד נויפלד
    13/06/2010

יש מצב שאחת הסיכות "חזקה" מדי ולוחצת על סיב עצב.
    תראה מה המנתח מציע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !

דורון
    17/06/2010

תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו