פעילות בחדר כושר עם שבר פתוח בטבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות בחדר כושר עם שבר פתוח בטבור
    דובי
    14/07/2010

שלום דוקטור
    אני בן 50 לא פעיל מבחינה ספורטיבית מלבד פעילות פיזית בעבודה ומדי פעם הליכות
    הובחן אצלי מזה מס' שנים שבר בטבור לא קלוע שמלווה בנפיחות קטנה מעל הטבור ללא כאבים
    אופציית הניתוח הומלצה ע"י כירורג בקופ"ח אך נאמר שכל עוד זה מפריע לי רק מבחינה אסטטית אין חרום לביצוע הניתוח
    מעוניין להתחיל להתאמן בחדר כושר ומבקש לדעת מה הסיכונים לגבי או מה עלולות להיות התוצאות או מאיזה פעילות כדי להמנע כל עוד השבר לא טופל

אשמך לתשובתך המקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רק אתה תדע...

ד''ר דוד נויפלד
    15/07/2010

עם תתחיל עם משקולות וזה יגרום לכאבים אז זה הזמן לשקול ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דובי
    15/07/2010

תודה אך בגילי אין לי כוונה להרים משקלות אלא רק חיזוק שרירים מנוונים בעזרת מכשירי אימון שונים של מתיחות וכווצים כך ששאלתי נותרה לגבי הסיכון בפעילות זו עם שבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה נותרה ...

ד''ר דוד נויפלד
    18/07/2010

אם יהיו כאבים צריך לעצור ואז לדון על ניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו