כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    ליאור
    18/08/2010

שלום רציתי לברר משהו לגבי כאבים,קודם כול אני רוצה להגיד שחסר לי סידן וויטמין d קצת שזה ויטמין השמש נקרא
    עכשיו כבר במשך יומים יש לי כאבים בצד שמואל בבטן זה מין בטן תחתונה ועליונה זה כזה באמצע אבל זה כאב שהולך ובא פעם שעברה היה לי כאב דומה לזה הרופא נתן לי כדורים ואמר לי שזה יעבור זה גידים,עכשיו הכאבים קצת יותר חזקים אבל זה נראה לי כמו שריר אני תמיד סובל מהצד הזה אחרי התאמצות קלה בשירותים וגם הקאתי בלילה האם זה קשור?הרופא נתן לי כדור אבל איני יכול לשתות אותו הוא עושה לי קוצר נשימה אשמח לתשובות מעמיקות מה זה יכול להיות?(יש לציין שיש לי עודף גזים בבטן עקב השראה של מעי רגיז עד לבדיקת קולנוסקפיה)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבי בטן

ד``ר רפאל אלון
    18/08/2010

שלום ליאור
    התיאור שלך קצת מבולבל. מציע שתלך להבדק אצל רופא כירורג. ייתכן והכל קשור לתסמונת המעי הרגיז שהזכרת, א ב ל איני יכול לתת שום המלצה או דיעה מבלי שבדקתי אותך.
    בהצלחה
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים חוזרים באיזור ניתוח בקע

יפעת
    22/08/2010

שלום,

בגיל 9 עברתי ניתוח בקע מפשעתי בצד ימין. כיום אני בת 28 ומיזה מספר שנים אני מרגישה כאבים באיזור כאשר אני עוסקת בפעילות ספורטיבית מאמצת (עמידה ממושכת, הרמת משקולות קלות, הליכה ממושכת).

כאשר שאלתי את רופא המשפחה שלי לפשר העניין הוא טען שהיות ועברתי ניתוח בקע בעבר אז המקום רגיש ולכן במאמץ גדול יחסית האזור כואב אך אין חשש לבקע חוזר.

הייתי מעוניינת לדעת האם עלי להמשיך בפעילות ספוטיבית ולהתעלם מהכאב (שעובר אחרי מספר ימים של מנוחה)?

בנוסף, אני ובן זוגי נהיה מעוניינים להכנס להריון בעתיד הקרוב, ורציתי לדעת האם יש סיכון לבקע חוזר במהלך ההיריון עצמו/במהלך הלידה?

תודה,
    יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באזור ניתוח בקע

ד``ר רפאל אלון
    22/08/2010

ליפעת שלום רב,
    כדי לענות כראוי על שאלותייך-רצוי להבדק אצל כירורג. רוב הסיכויים שאכן אין בקע חוזר. אולי בבדיקה תתגלה הסיבה לכאב. ייתכן גם שהכאב נגרם מ"עומס יתר" על שרירי המפשעה בזמן מאמץ. ואשר להריון-הוא אינו נחשב כגורם סיכון לבקע חוזר במפשעות.
    בהצלחה
    ד"ר אלון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו