פעילות גופנית אחרי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית אחרי ניתוח
    רן
    20/09/2010

שלום רב ,

לפני כ5 שנים עברתי ניתוח הרנייה בצד ימין (אינגווינלי). היום אובחן אצלי בקע בצד שמאל (כנ"ל). אין לי כאבים, רק מיחושים פה ושם. רציתי לשאול לדעתכם, כמה זמן עליי להמתין לאחר הניתוח בשביל לתופף בתופים שזהו מקצועי.התיפוף כמובן בישיבה , ברכיים בכ90 מעלות, אולי קצת פחות, כיפוף, והרגל עולה ויורדת, ממש כמו רקיעה של אדם על הריצפה למשמע מוסיקה. למעשה שתי הרגליים מבצעות תנועה דומה. בזמנו, אחרי הניתוח הקודם לא תופפתי כך שאין לי מדד השוואתי.

תודה מראש וגמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית אחרי ניתוח

הוספת תגובה

• פעילות גופנית אחרי תיקון בקע

ד``ר רפאל אלון
    20/09/2010

רן שלום,
    לפי תיאורך ניתן לחזור לתופף זמן קצר לאחר הניתוח-אני מעריך זאת כשבועיים שלושה. כאשר מדובר בפעולות הדורשות מאמץ פיזי רב או הרמת משאות כבדים ההמלצה היא לחזור בהדרגה לפעילות לאחר כחודש מהניתוח. כיום, כאשר הבקעים מתוקנים תוך שימוש ברשת, התקופה של המנעות ממאמצים ופעילות התקצרה משמעותית לעומת התקופה בה לא היו רשתות בשימוש.
    החלמה מהירה
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות אחרי תיקון בקע

רן
    21/09/2010

תודה רבה ד"ר אלון,

האם עדיף (וזה תלוי רק בי) לבצע ע"י לטרוסקופיה ואם כן, האם זה מחייב הרדמה כללית?

תודה שוב

רן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו