איזה ניתוח להעדיף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה ניתוח להעדיף
    bar
    06/12/2010

שלום.
    אני כמעט בן 70 .

11 שנים אני סובל מארמונית מוגדלת עם טיפול תרופתי prostata ) ) ואולי אזדקק לניטוח.

עכשיו נתגלה אצלי hernia inguinal unilaterial

איזה סוג ניטוח של hernia יותר מתאים לי:
    ב 1. הגישה המסורתית (ה"פתוחה"), מבוצעת דרך חתך באזור הבקע. החתך עובר את השכבות השונות עד לאזור הפגום. הפגם מתוקן על ידי תפירת רקמות בריאות זו לזו או הנחת טלאי מלאכותי במקום הפגם. ניתוח זה מבוצע בהרדמה מקומית, אזורית (אפידורלית או ספינלית) או כללית, לפי המקרה.

או ב 2. הגישה הלפרוסקופית, מבוצעת על ידי החדרת לפרוסקופ המחובר למצלמת וידאו ממוזערת, דרך חתך זעיר בדופן הבטן. דרך חתכים זעירים נוספים מוחדרים מכשירי ניתוח והניתוח מתבצע מצידו ה"פנימי" של הפגם. המנתח מניח רשת סינטטית המכסה את הפגם ומקובעת לרקמות סביב.

בתודה מראש
    עוזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה ניתוח להעדיף

הוספת תגובה

• איזה ניתוח להעדיף - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    06/12/2010

לbar שלום רב,
    שתי השיטות טובות ויעילות. הניתוח הלפרוסקופי מבוצע בהרדמה כללית בעוד שהניתוח הרגיל יכול להתבצע גם בהרדמה איזורית ומקומית.
    תיקון לפרוסקופי יכול, באופן תיאורטי, להפריע לניתוח פתוח של הערמונית בעתיד (יותר במקרה של תיקון דוצדדי). עליך לדון בשתי האפשרויות עם המנתח שלך ולהגיע יחד להחלטה באיזו שיטה לבחור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו