כאבים לאחר ניתוח בקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר ניתוח בקע
    רפאל
    08/12/2010

שלום רב,

כיום חלפו כחמישה שבועות מאז שעברתי ניתוח לתיקון בקע דו צדדי בשיטה הלפרוסקופית.
    בימים האחרונים חזרו לי הכאבים במפשעה בצד אחד, כאבים הדומים לכאבים שחוויתי לפני הניתוח.
    כמו כן, אני סובל מתחושה של הירדמות בצד החיצוני של הירך, לעיתים התחושה ממש חזקה, בעיקר בשכיבה.

האם תופעות אלו אופיניות לאחר ניתוח בקע והאם הן אמורות לחלוף?

האם לאחר פרק זמן של 5 שבועות מאז הניתוח לא יכולה להיות תזוזה של הרשת עקב הגדילה של הרקמה?

האם כיום אני כבר יכול לשוב לפעילות גופנית רגילה לחלוטין הכוללת בין השאר ריצה והרמת משקולות?

תודה מראש על תשובותייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר ניתוח בקע

הוספת תגובה

• כאבים לאחר ניתוח בקע - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    08/12/2010

לרפאל שלום,
    הכאבים והתחושות שאתה מתאר מתאימים לבעיה עצבית. ייתכן ונפגע עצב בזמן הניתוח או שהוא נלחץ ע"י הרשת. במקרה כזה צריך להמתין מס חדשים עד שנה (זה פרק הזמן שלוקח לעצב להתאושש).
    הרשת אינה זזה עקב גדילה של הרקמה. היא מקובעת לדופן הבטן. אתה יכול לחזור לפעילות רגילה כולל פעילות ספוטיבית.
    אני מציע שתבדק שוב אצל הרופא המנתח כדי לוודא שהכל תקין.
    בהצלחה
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו