גוש מעל הצלקת הניתוחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש מעל הצלקת הניתוחית
    מי
    15/12/2010

שלום
    לםני כשנתיים וחצי עשט לי ניתוח קיסרי חירום , אציין שהסגמנט לא היה מוכן . כעבור שנה בזמן שהייתי במחזור ןהרמתי את הילד הרגשתי כאבים וחשתי בגוש קטן מעל הצלקת הניתוחית . אציין שהגוש הזה מאז לא נעלפ אף פעם אני חשה אותו בכל תנוחה בין במאמץ ובין במנוחה . יש זמנים שאני לא מרגישה בו ויש זמנים החל מהיום השני לוסט ועד אחרי הביוץ שזה ממש כואב . גם לגעת בו זה כואב והוא מקרין כאבים לכל האזור . באולטרסואנד ראו גוש ( רדיולוג רשם שזה קרע בדופן הבטן או בצלקת ) , רופאי נשים חשבו שזה צבר תפרים מהניתוח .....הייתי אצל כירורג שאמר שזה אולי אנדומטריוזיס ושלח לדיקור אבל בביה"ח סירבו לדקר את זה כי זה קטן . רופאת משפחה חושבת שקרעתי גיד . .......זה כואב לי ומרתיע אותי מה יהיה עם זה בהריון הבא , האם זה יכול להיות בקע ( כי אתמול נתקלתי ברופאת נשים שטענה שזה 90 אחוז בקע ) ?
    כי זה תמיד שם זה אף פעם לא בא והולך .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש מעל הצלקת הניתוחית

הוספת תגובה

• גוש מעל הצלקת הניתוחית - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    15/12/2010

שבר בא והולך.
    אני מצביע עם הכירורג שלך - אנדומטריוזיס בצלקת.
    השאלה אם מעל או מתחת למעטפת הבטן. עם מעל - כלומר מחוץ לבטן - אפשר בניתוח קטן להוציאו.
    אם אכן זה קרע בדופן - כפי שרשם הרדיולוג, גם כן ניתוח.
    הכירורג שלך צריך לדבר ישירות עם הרדיולוג ואז להחליט איזה ניתוח את זקוקה- תיקון שבר או הוצאת הגוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו