מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לאחר ניתוח פתוחאריאל16/12/2010
שלושה חודשים קודם עברתי 3 ניתוחים פתוחים בפרקים של חודשיים
2 ניתוחים בקע מפסעתי 2 צדדים , ו 1 בטבור.
כיום יש לי כאבים חזקים במפסעה ובאזור עצמו כמו דקירות בעיקר כאשר
אני מתכוףף ! מה הפתרון שלכם?
בנוסף בעבודתי אני עובד במאמץ בכל פעם שאני מרים משהוא יחסית כבד
או שוכב על 4 בכפיפה , אני משמיע צעקות מרוב כאבים
לאחר הניתוח הרופא נותן שבועיים חופש מחלה איך ייתכן לעבוד במצב כזה ???
שאלה נוספת אני חבר קופ"ח ונותחתי בבית חולים באזור הדרום ע"י רופא שהמליצו
לי עליו וביקשתי שהוא ינתח אותי ואמרו לי שאם אני מעוניין שהוא ינתח אותי אז זה כרוך בתשלום והוא (רופא כירוג) קיבל אותי במרפאה שלו ושילמתי הרבה כסף
והניתוח בוצע בבית החולים ! האם זה מקובל ??
אודה מאוד לתשובתכם הכנה
דורון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
אריאל16/12/2010הרופא ביקש ממני תשלום בעבור הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב - תגובה
ד``ר רפאל אלון16/12/2010לדורון שלום,
איני יכול להתייחס לנושא התשלום בפורום זה. זו אינה בעייה רפואית אלא בעייה התנהגותית/אתית/מוסרית/חוקית...(מחק את המיותר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים לאחר ניתוח פתוח - תגובה
ד``ר רפאל אלון16/12/2010לדורון שלום רב,
לאחר הניתוחים שעברת לא אמורים להיות כאבים כפי שאתה מתאר. אני מציע שתבדק בהקדם אצל הרופא המנתח שלך לבירו סיבת הכאב ולטיפול בבעייה.
מקובל לתת חופשת מחלה בין 2-4 שבועות לאחר ניתוח "פתוח" לתיקון בקעים. לפי הצורך אפשר להאריך את חופשת המחלה. באשר לנושא הכספי-זה אינו נושא לדיון בפורום זה.
בברכה
ד"ר אלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר !
אריאל16/12/2010אני מבין ע"פ תשובתך שיש ספק בעניין התשלום שהרופא גבה ממני ! אולם אל תשיב לי על כך
הוא אף ביקש ממני תשלומים נוספים בפגישות נוספות רק של בדיקות ! מנסה לנצל את תמימותי במצב שכזה כמו יתר ניצול במגזרים אחרים ! הגברתי את קולי ללא משמעות מרוב שחשתי נלחץ והוא ביקש שאשקוט וויתר על כך !
בכל אופן תודה לתשובתך הרפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)