כאבים בבטן תחתונה צד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן תחתונה צד ימין
    גיורא
    28/01/2011

שלום רב,

לפני כחמישה/שישה חודשים במהלך אימון חטפתי בעיטה ישירה לאיזור הטבור (אשר קיפלה אותי למספר שניות בהם הרגשתי את כל הקרביים שלי נפגשים)
    לאחר כחודש וחצי התחלתי להרגיש בכאב קל מאוד בבטן התחתונה בצד ימין קרוב מאוד לטבור ולאזור הסרעפת. הכאב היה נעלם למספר ימים ואז חוזר. לאחר כחודש וחצי הכאב התגבר מעט לזמן ממושך יותר.
    הייתי אצל כירורג אשר פסל בקע ושלח אותי לבדיקת אולטרא סאונד לאיברים פנימיים.
    הבדיקה חזרה תקינה. בחודש האחרון הפסקתי להתאמן על מנת לא לאמץ את האזור ופניתי שוב לכירורג אשר המליץ על בדיקת אולטרה סאונד לשריר רקטוס R. הבדיקה טרם התקיימה.
    השאלה שלי היא האם הכאב אכן נובע מהבעיטה הנ"ל למרות שהורגש כחודש אחרי ואם לא מה זה יכול להיות ? (אין לי בחילות , שלשולים, ירידה במשקל וכדו')
    (אם אכן הכאב נובע מהבעיטה כמה זמן ניתן להעריך כי הכאב יעבור ?)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן תחתונה צד ימין

הוספת תגובה

• כאבים בבטן תחתונה צד ימין - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    28/01/2011

לגיורא שלום,
    פנייתך נשמעת לי מוכרת. ייתכן ונבדקת אצלי במרפאה. אין לי מה להוסיף על מה שכתבת כאן.
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בבטן תחתונה צד ימין

גיורא
    28/01/2011

ד"ר אלון שלום רב,

אכן ביקרתי במרפאתך לפני מספר ימים. לא הבחנתי כי הינך מנהל בפורום זה כך שאכן הפניה אינה רלוונטית. מה שכן הכאב ממשיך להטריד יותר עם הזמן ורציתי לקבל כל פיסת מידע אפשרית למהות הבעיה שכן בדיקת האולטרא סאונד לשריר הרקטוס נקבעה לסוף פברואר ובזמן ממושך זה מודאג אני כי הכאב יגבר ויתגלה ממקור אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בבטן תחתונה צד ימין - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    29/01/2011

סה לבקש במכון הדימות להקדים את הבדיקה בשל הכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו