ניתוח בקע טבורי לפרוסקופי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בקע טבורי לפרוסקופי?
    בלה
    28/01/2011

יש לי בקע טבורי מלידה שלא הפריע עד עכשיו(אני בת 35)ץבזמן אחרון בקע גדל ומפריעתיש גם כאבים במעט.השאלה שלי האם ניתן לעשות ניתוח לפרוסקופי במקרה של הרניה טבורית(בליטה מעל הטבור) או רק ניתוח פתוח?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח בקע טבורי לפרוסקופי? - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    28/01/2011

בלה שלום,
    אם הבקע גדל ומפריע זו בהחלט סיבה מוצדקת לניתוח.
    את הבקע ניתן לתקן הן בשיטה לפרוסקופית והן בשיטה "פתוחה". את ההחלטה תקבלי יחד עם הכירורג, אחרי שיסביר את היתרונות והחסרונות של כל שיטה. שתי השיטות טובות באותה מידה..
    בהצלחה
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע טבורי ניתוח לפרוסקופי

בלה
    29/01/2011

תודה רבה על התשובה המהירה. האם יש מגבלות לביצוע של ניתוח לפרוסקופי הרי כפי שהבנתי החלמה ממנו יותר מהירה ולכן חשבתי על הכיוון הזה על מנת שאוכל לחזור לשיגרה כמה שיותר מהר.האם זה שיקול נכון בבחירת סוג הניתוח?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע טבורי ניתוח לפרוסקופי - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    29/01/2011

כאשר מדובר בבקע טבורי ההחלמה הינה קלה מאד בשתי השיטות ולכן ההחלטה תיעשה בהתיעצות עם הרופא המנתח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו