הרניה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרניה בהריון
    תהילה
    25/02/2011

שלום ,
    אני בת 30 בשבוע ה-35 להריון החמישי. כבר מההריון השני אני חשה בכאב מתחת לחזה. שנעלם מיד לאחר הלידה. כל הרופאים דחו אותי. עד שרופאת הנשים שלי בהריון הנוכחי שלחה אותי לבצע אולטראסאונד.
    אבחנת האולטראסאונד היתה כזו:"בפסיה בין רקמת השומן לרקמת השריר הודגם הפסקת רצף באורך 0.6 עם תוכן שומני בתוכו. יכול להתאים להרנייה".
    רציתי להבין מה המשמעות של המשפט הזה? האם יהיה עליי לעבור ניתוח? מימה עליי להיזהר בתקופה הנוכחית? והאם ישנו סיכון בלידה? והאם הדבר יכול להעלם מעצמו?
    תודה
    תהילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרניה בהריון

הוספת תגובה

• הרניה בהריון - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    25/02/2011

שלום תהילה,
    ייתכן ויש לך בקע זעיר ברום הבטן. בקע כזה, במיקום שציינת אינו מהווה כל סיכון ויכול לכל היותר לגרום לכאב. אין כל סיכון להריון או ללידה. בקע אינו נעלם מעצמו וכנראה אצלך , אם יש בקע, הוא גורם לכאב רק בזמן הריון, כאשר הלחץ התוך בטני עולה בגלל ההריון. לסיכום: אין כל סיבה לדאגה.
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

תהילה
    26/02/2011

תודה רבה, האם עליי לעבור ניתוח לאחר הלידה?
    תהילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    27/02/2011

אין הכרח. תלוי כמה מפריע לך בחיי היומיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו