חוות דעת שניה סותרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת שניה סותרת
    בן
    05/03/2011

שלום
    אני בן 32,אחרי 3 ניתוחי הרניה חד צדדיים(בגילאים 2,5,6,)כל הניתוחים התבצעו באותו המקום.בשנים האחרונות דקירות באיזור הצלקת,מופיעות כפעם בשבוע לערך(אין נפיחות או אודם במקום).הלכתי לביקורת ונאמר לי עי הכירורג שיש לי בקע חוזר,אני לא חייב לנתח אך מומלץ.הלכתי לחוות דעת שניה וכירורג שם אמר לי-אין לך בקע על פי הבדיקה שלי,אין שום צורך לניתוח,לבוא לביקורת כל חצי שנה/שנה...הדקירות במקום יתכן וקשורות לעובדה כי עברתי ניתוחים במקום.2 הכירורגים ברמת מומחיות דומה,שניהם סגני מחלקות בבתי חולים שונים.
    מה לעשות?אחד אומר כך והשני אחרת...כעיקרון אין לי כאבים(הדקירות ממש מתרחשות פעם ב ולא ממש מפריעות) ושום הגבלה ביום יום ושום סימן יוצא דופן במקום..להקשיב לעצתו של הרופא השני או יש צורך בחוות דעת שלישית??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת שניה סותרת

הוספת תגובה

• חוות דעת שניה סותרת - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    05/03/2011

לבן שלום,
    אם בל ההפרעה מסתכמת בתחושת דקירות אחת לזמן רב אני מציע להמתין. אם יש בקע אני מעריך שהוא יבוא לידי ביטוי בהמשך (ואולי לא..). אין כל דחיפות בניתוח.
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו