קילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קילה
    שני
    01/04/2011

בבדיקה גופנית אצל כירוג נאמר לי כי יש לי קילה ,באולטרסאונד לא נמצא דבר
    עלי לחזור לכירוג ביום ראשון אך בינתיים יש כאבים . מה עלי לעשות
    תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קילה

הוספת תגובה

• קילה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    01/04/2011

לשני שלום,
    לא ציינת בת כמה את ומה הן תלונותייך. אבחון בקע נעשה ברוב המכריע של המקרים בבדיקה גופנית. בדיקת אולטרא-סאונד שמורה רק למקרים מיוחדים (למשל אנשים שמנים מאד שקשה לבדוק בבדיקה גופנית). בינתיים אפשר להשתמש במשככי כאבים ולחזור לבדיקה אצל כירורג במועד שנקבע.
    שבת שלום
    ד"ר אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קילה

שני
    01/04/2011

נכון לא ציינת אני בת 31 אמא לשתיים , אז מה שאתה אומר שהבדיקה הגופנית היא הקובעת בעצם? אני מאוד לחוצה מעצם העובדה שיהיה צורך בניתוח וזאת לכן אני מעיינת בפורום.תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קילה

שני
    01/04/2011

שכחתי לציין כי אני מרגישה כאבים קלים ואי נוחות מזה שבוע בצד שמאל למטה של הבטן לא במפשעה אלא התחתית הבטן , נבדקת אצל רופא הנשים שלי וגם אצל כירוג כמו שציינתי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קילה - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    04/04/2011

לשני שלום
    הבדיקה הגופנית היא הקובעת.
    ייתכן ויש לך כאב בשריר הבטן. מהתאור שלך לא נשמע שמדובר בבקע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו