חשש לקילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לקילה
    ברק
    25/04/2011

לד"ר אלון/נויפלד שלום,
    אני כרגע נמצא בחוץ לארץ, ואני חושש שיש לי בקע,
    אני מתאמן באופן קבוע עם משקולות ריצה ואומונויות לחימה.
    לפני יומיים בזמן ריצה הרגשתי כאב מוזר באזור הבטן התחתונה, בצד שמאל,לאחר מכן הרגשתי דקירות קלות בזמן תרגילים אחרים.
    יש לי וריקוצלה לא רצינית ומאובחנת באשך השמאלי, אך לאחר שחשתי את הכאבים הקלים התחלתי להרגיש מעין נפיחות באשך השמאלי.
    ,יש לי כבר יומיים מעיין תחושה מוזרה של נפיחות קלה, יותר מבאופן רגיל, כאשר אני לא יודע אם זה כלי הדם או שזה המעי שגולש לשק.
    כאשר אני ממשש לעצמי אל האשך ואני משתעל אני מרגיש מעין קפיצה של אחת הצינוריות באשך השמאלי כאשר באשך הימני אני לא מרגיש את זה.
    האם זה יכול להיות בגלל הכלי הדם שיש לי באשך השמאלי. או שזה עלול להיות חשש לגלישה של המעי, אני לא מרגיש איזה כאבים מיוחדים חוץ מלפעמים כאבים קלים ביותר בבטן בתחתונה ותחושה לא נעימה באשך.
    או האם זה יכול להיות איזה החמרה במצב הוריקוצלה.

אם אני צריך להגיע לבדיקה אנא פרטו לאיזה סוג ואיזה רופא מכיוון שאיני נמצא בארץ
    תודה רבה מראש על כל העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לקילה

הוספת תגובה

• חשש לקילה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    26/04/2011

נשמע לא נורא.
    כדאי להבדק ע"י כירורג.
    כדי שהמעי יגלוש עד לאשך צריך להיות שבר גדול עם נפיחות במפשעה עד גודל אגרוף. נשמע כמו פולס של דם בדליות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו