מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בבטן ומותן שמאל ואשך שמאלמבולבל12/05/2011
שלום רב,
אני בן 33 ומזה כחודשיים יש לי כאב, לעיתים עמום ולעיתים עז בבטן התחתונה בצד שמאל. לפעמים הכאב ממש במותן ואפילו זורק לכיוון הגב התחתון מצד שמאל. הכאב במותן/בטן שמאל כבר יומיים קיים בלי מנוחה.
בנוסף יש כאב בא והולך גם לכיוון אשך שמאל, מה שמלווה לעיתים בבליטה לאורך המשפעה השמאלית.
לאחר הפניית האורולוג לאולטראסאונד גילו חשד לוריקוצלה קלה, מה שבבדיקה פיסית נשלל על ידו. לבסוף הופניתי לכירורג שאיבחן בקע מפשעתי לאחר בדיקה קצרה. יש לי תחושה כי לא נתנה הדעת לכאבים באיזור המותן והחשש שלי הוא אולי נוצר מצב בו יש יותר מבקע אחד.
בנוסף הוא ציין בפני כי הוא מנתח בשיטה המסורתית אשר לדעתו מדוייקת יותר מאשר בלפרסקופייה. לטענתו במידה וחוזרים הכאבים בלפרסקופייה לעיתים לא ניתן לתקן את המצב לעומת ניתוח מסורתי שם לא תהא בעיה לתקן.
כמו כן, אמר כי הוא משתמש ברשת יקרה יותר שעולה כ-1200 שח (אני ככל הנראה אקבל מהקופה החזר של כ-60%). לאחר מכן הבנתי כי יש רשתות יקרות וטובות יותר. כמובן שארצה שישתמשו בחומר הטוב ביותר.
אודה לך על תשובותיך ועזרתך:
1. האם רק בקע מפשעתי או יותר
2. האם יש קשר בין חשד לוריקוצלה לבקע
3. שיטה מסורתית מול לפרסקופיה
4. במידה ומסורתית - האם הרדמה מלאה/אפידורלית/ספינלית
5. איכות הרשת
תודה וסליחה מראש על המגילה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן ומותן שמאל ואשך שמאל - תגובה
ד''ר דוד נויפלד15/05/20111. נשמע שיש לך בקע.
2. הקשר עם הווריקוצלה - אקראי, לדעתי.
3. בקע חד צדדי, עדיף בחתך.
4. הרדמה בהתאם לבחירתך בהתייעצות עם המרדים.
5. ? לא מבין השאלה. אין מדדים אובייקטיביים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נפיחות אחרי ניתוח בקע מפשעתי
בקע מפשעתי שתוקן לפני שנים מציק בהריון
נפיחות בטנית בפופיק - בלחיצה זה עולה למעלה
האם יש הגבלה בפעילות גופנית בשל בקע מפשעתי?
בקע מפשעתי אצל חולה סכרת - האם לנתח?
מכת אגרוף חזקה יכולה לגרום להיווצרות בקע בטני?
הסננה של שומן מזנטריאלי בבדיקת סי טי מה המשמעות?
צורך בניתוח תיקון בקע שאובחן בבדיקה מקרית
כאב לאחר יחסי מין - ולאחר ניתוח בקע חד צדדי
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)