כאבים חדים במפשעה בצד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חדים במפשעה בצד ימין
    ברוך
    27/05/2011

לפני כמה חודשים התחילו לי כאבים חדים במפשעה בצד שימין והרגשתי שכאילו משהו עומד להיקרע זה היה גם באזור האשך הימני ומאז זה הולך ובא אך כל הזמן אני מרגיש את המקום ומשתדל לא לעשות תנועה לא נכונה או מאומצת יצוין כי כבר הלכתי לכירורג וגם במיון הייתי ובדקו אותי כמה כירורגים וכולם אומרים שיש חשד לבקע וגם אם כן הוא מאד מאד קטן "פתיחת התעלה" ובבדיקת US וצילום שעשיתי לא נמצא דבר ואני ממש אובד עצות כי הכאבים האלה מפריעים לי מאד בשגרה גם כשאני לא כ"כ מתאמץ יצוין עוד שיש לי גם בחילות ותחושות כעין הקאה פתאומית מה ניתן לעשות והאם כדי ללכת על ניתוח בשלב כזה אני בן 24 תודה על חוות דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

ברוך
    27/05/2011

רציתי להוסיף שאין לי נפיחות באזור וכן שהלכתי גם לאורולוג ולאורטופד וגם הם אמרו שמבחינתם הכל תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים חדים במפשעה בצד ימין - תגובה

ד``ר רפאל אלון
    27/05/2011

לחיים שלום,
    לדבריך נבדקת על ידי מספר כירורגים וגם עברת בדיקת על-קול ובכל הבדיקות נשלל בקע. האם אתה עוסק בספורט תחרותי כמו כדורגל? אצל שחקני כדורגל יכולה להיות בעיה במפשעה שאינה בקע. בהעדר אבחנה ברורה של בקע איני ממליץ על ניתוח. יש צורך בהמשך בירור וטיפול בהתאם לאבחנה.
    ד"ר אלון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו