שלום,עזרה בדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום,עזרה בדיאטה
    סתיו
    19/07/2011

שלום.
    אני בת 15 וחצי, הגובה שלי הוא 1.68 ומשקלי-54.2 . אני יודעת שהמשקל תקין אך כל החברות שלי מאוד רזות ואני קצת פחות. כלום לא יעזור לי לשנות את דעתי,רבים כבר ניסו,אני רק רוצה בטן שטוחה ולהפחית מעט מהירכיים. אני ממש לא רוצה להרזות בצורה משמעותית אבל מאחר ופעם הייתי משחקת כדור סל וכעת כבר שנתיים שהפסקתי,עליתי מעט במשקל ונהייתה לי כרס קטנה ומעט ירכיים. אני רוצה להוריד רק 2 ק''ג, אולי 3-לא יותר. ניסיתי לאכול דיאטטי במשך שבוע וחצי ואף הצלחתי,אבל לאחר מכן העלתי כמעט הכל חזרה בשלושה ימים. היום לדוגמא מעט הגזמתי ואכלתי רק 450 קלוריות,למרות שלא סבלתי מרעב. אני יודעת שזה לא טוב,אך אני כבר נואשת. יש תפריט כלשהו שיוכל לעזור לי לרדת תוך שבועיים? בבקשה אני מאוד רוצה עזרה. בנוסף,מעכשיו אני עושה מדי ערב 60 כפיפות בטן ומעט תרגילי ירכיים בכדי לחטב את הבטן והירכיים. בבקשה,אני צריכה עזרה, ובסהכ רוצה בטן שטוחה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,עזרה בדיאטה

הוספת תגובה

• שלום,עזרה בדיאטה - תגובה

שושנה שרשבסקי
    19/07/2011

בוקר טוב סתיו,
    כמו שאת יודעת המשקל שלך בסדר ולא כדאי לרדת יותר. החברות כנראה רזות מדי...
    כפיפות בטן ותרגילי ירכיים זה רעיון טוב על מנת לחטב את הבטן. כל פעילות גופנית אחרת גם טובה על מנת לשמור על בריאות טובה והרגשה טובה.
    לגבי התזונה:
    את לא צריכה לאכל "דיאטטי", זה לאו דווקא אכילה בריאה, וראית בעצמך מיד עלית חזרה
    צריך לאכל טבעי ובריא, מה זה אומר?
    לא לאכל "שטויות"... אלא
    הרבה ירקות טריים /מבושלים/ מוקפצים/ אפויים
    לחם מלא מרוח במשהו בריא כמו טחינה/ חומוס/ אבוקדו/ אפשר גם מידי פעם ביצה/טונה/ סרדינים
    ארוחות מסודרות בבית
    לשתות הרבה מים (ולא לשתות משקאות קלים ומשקאות ממותקים)
    להתעמל במה שאת אוהבת
    כל טוב
    שושנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו