כמה שאלות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות..
    ענבר
    12/01/2008

שלום, אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע כשעתיים, פעילות לא מאוד מאומצת.
    אני כמעט בת 16.
    גובהי 176 ומשקל 53.
    ישר אחרי ביה"ס אני נוסעת לאיצטדיון (את ארוחת הצהריים אני אוכלת בבית הספר) ומתחילה אימון ב4.

לארוחת בוקר אני אוכלת קורנפלקס (בראן פלקס). מה לקחת איתי להמשך היום עד האימון, באיזה שעה לאכול את ארוחת הצהריים? ומה לאכול ישר אחרי האימון ובארוחת הערב..? האם כדי לאכול חטיפי אנרגיה?

נ.ב אני צריכה לשלב אוכל שתורם לחיזוק השרירים והעצמות.

בבקשה תכתבי לי את הדיאטה היומיומית המומלצת לי כך שאני לא אשמין ולא ארד במשקלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות..

הוספת תגובה

• תשובה לענבר

עדנה מינץ
    12/01/2008

ענבר
    אני מציעה שתקחי לך שקדים,אגוזי מלך, צימוקים או תמרים ופירות טריים. עדיף לאכול אותם במקום חטיפים שהערך התזונתי שלהם מפוקפק. אחרי האימון כדאי לחכותצ לפחות שעה, לשתות מיץ טבעי או משקה אחר, ואח"כ לאכול ארוחה משביעה ומאוזנת: למשל מג'דרה עם סלט גדול, או סלט גדול עם טונה ולחם שיפון מלא, או אם ארת אוכלת עוף, לאכול חזה עוף בגריל עם סלט גדול וירקות מאודים ללא תפוח אדמה. או דג עם סלט גדול חוירקות מאודים. לא מומלץ לאכול פחמימות ריקות כמו פיצה, פסטה, דברי בצק מקמח לבן וכו'.

בהצלחה
    עדנה מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו